Sat Omega Speedmaster Professional

Da li se slažete da napravimo jedno, možda nepotrebno glasanje, kojeg bi ste pre uzeli, 3573.50.00 model kao što ima Nikola sa safirnim staklom i providnim poklopcem ili 3570.50.00, autentičan modela kakav je išao na mesec? Možda malo glupo, ali eto mene bi to mučilo kad bih sad imao mogućnosti da uzmem speedmaster-a...:D

Dugo sam bio pristalica 3570...., ali u poslednje vreme mislim da je 3573..... pravi! Razlog? Lemania ne treba da se skriva vec da bude stalno na oku, cista lepota :man_in_love:

@d1d
Jok,ne brišemo ovu poruku iz prostog razloga što je ovo zanimljiva informacija,a i jedna OT poruka je k'o nijedna ali ostale su kaputt!

Last edited:
Nikola kada si kupovao sat jesi li razmisljao o braon verziji?? Nikad mi on nije padao na pamet dok ga nisam uzivo video.

Njega sam prvog stavio na ruku, jer su samo njega imali u Identico. Hmmm, ne znam, sto da ne. Vidim da je prilicno cenjen taj model na WUS

Isti sam i ja gledao u Identicu, mnogo lep sat ali cini mi se da su cenu digli u ..... (vazduh)
U poslednje vreme nesto cesto mislim o toj braon verziji.
Brine me ta tvoja " boles' " :pleasantry: prema pro-u, da nije zarazno?? :afraid:

Lepa kopča! :D
Hajde postavi par slika sata sa prednje strane ili na zglobu da vidim kako mu stoji ta koža! :unsure:

O konačno neko ko sluša moderatora a ne ko onaj mali zmaj što samo provocira. :lol:

Pa i ne izgleda tako loše kako sam mislio! :) Mada mislim da bi bolje legla neka kroko kožna narukvica ili barem neka sa belim koncem.

Na ovom linku mozete procitati koji sve testovi su bili vrseni, koji su sve satovi bili testirani,koji satovi su pali na testu i zasto. Uglavnom su to sve satovi renomiranih proizvodjaca. Medju zanimljivim modelima je i Rolex Daytona koja je nekoliko puta stala prilikom testu.

Omega Speedmaster at NASA

Back