skydiver
New member
cu uzmem cekove iz banke![]()
To ima neka fora za placanje cekovima odlozeno kod Vitanova?
...ili pak znaci da si probio limit na kreditnoj?
cu uzmem cekove iz banke![]()
pa ljudi da pozdravimo vitanova,svaka mu cast.nadam se da je on sa ovim zapoceo novi trend na ovim prostorima.sad naka se i drugi uvoznici ugledaju na njega.
Ja ću ovaj komentar da pozdravim kada cene svih satova budu spuštene na prihvatljiv nivo a ne samo jednog modela. Svaka čast vitanovu na ponudi i povelikom sniženju jer je izuzetan sat konačno postao pristupačan prosečnom srpskom kupcu ali ovo nikako ne predstavlja početak novog trenda već borba sa konkurencijom.pa ljudi da pozdravimo vitanova,svaka mu cast.nadam se da je on sa ovim zapoceo novi trend na ovim prostorima.sad naka se i drugi uvoznici ugledaju na njega.
e ti samo kontre udrarasDanas sam probao i crni i narandzasti monster i jednu jedinu lepu stvar na njima nisam videbozavam Seiko ,ali sto se tice monstera totalno sam ravnodusan,jeste robustan,ali izuzetno ruzan sat po mom misljenju.Mogu reci da svi drugi Seikovi diveri izgledaju lepse,ali verovatno ga je ta ruznoca ucinila posebnim.Na primer skx007 mi izgleda 3x lepse od njega,da ne pricam o Ska 371 koji je cak i robustniji od monstera,i izgleda kao da kosta 5x vise.To ludilo zvano monster mi uopste nije jasno.
Danas sam probao i crni i narandzasti monster i jednu jedinu lepu stvar na njima nisam videbozavam Seiko ,ali sto se tice monstera totalno sam ravnodusan,jeste robustan,ali izuzetno ruzan sat po mom misljenju.Mogu reci da svi drugi Seikovi diveri izgledaju lepse,ali verovatno ga je ta ruznoca ucinila posebnim.Na primer skx007 mi izgleda 3x lepse od njega,da ne pricam o Ska 371 koji je cak i robustniji od monstera,i izgleda kao da kosta 5x vise.To ludilo zvano monster mi uopste nije jasno.