Sat za celi život 2

VLADAN P

Super Moderator
Staff member
Pre nekoliko godina smo imali temu pod istim nazivom u kojoj su neki članovi imali odlične ideje a neki smo se izlupetali :).
Reč je ,dakle, o tome da morate da izaberete ,bez obzira na cenu, SAMO JEDAN sat koji ćete nositi celi život!
Šta se promenilo za par godina?
Šta kažu novi članovi?

Idemo sad...samo polako i dobro razmislite :D

Last edited:
Naravno da ću ja da započnem :)

Ovaj put sam dobro razmislio.
Moj izbor bi bio -

Zenith El Primero Chronograph Automatic

zenith-el-primero-chronograph-automatic-men_s-watch-03.2520.400-69.c713.jpg

QStTMWF.jpg

Svaka čast na temi ali napor je za mozak samo takav :D Nakon puno razmišljanja uzduž i poprijeko mislim da bi to bila Omega seamaster quartz.
Nije preskupa,netrebam vodit brigu o navijanju a i mogu se okupat s njom ko i nosit ju na fino odijelo.

Ali da me se sutra isto pitanje pita vjerovatno bi odgovor bio drugačiji :lol:

Da se razumemo, verujem u ideju o satu za ceo život, osim ako nije uslov da to bude jedan sat za ceo život. Možda bi bila prikladnija varijanta idealne kolekcije od nekoliko satova, bilo je o tome reči u jednoj drugoj temi. Imao sam sreću da do sada nabavim nekoliko primeraka za koje mislim da nikada neće napuštati kolekciju... ipak, često uhvatim sebe u razmišljanju o još jednom:

Vacheron Constantin Overseas Chronograph 5500V

Vacheron-Constantin-Overseas-Chronograph-5500V-2.jpg

Vacheron-Constantin-Overseas-Chronograph-5500V-6.jpg

Last edited:
Evo i ja malo razmisljah:banghead:ali zaista,i nadjoh da mi savrseno odgovara 38,5mm i kada bih imao neki od ovih modela iz aqua terra kolekcije ne bih se bunio:yes4:nosio bih ga till the end of my time...OMEGA...Omega-Seamaster-Aqua-Terra-blue-6.jpgOmega-Seamaster-Aqua-Terra-Duo_170323003.jpgOmega-Seamaster-Aqua-Terra-gear-patrol-full-feature.jpgOmega-Seamaster-Aqua-Terra-Master-Chronometer-2017-7.jpgprebaselworld2015-seamaster-aqua-terra-150m-james-bond_white-background-top_0-866x487.jpg

Back