Sat za celi život

VLADAN P

Super Moderator
Staff member
Da mi neko kaze biraj sat koji hoces uopste nije bitno koliko kosta,ali pod uslovom da to bude sat koji ces nositi ceo zivot samo taj i ni jedan drugi ovaj Zenith bi bio medju prva 3 .
Ova gornja rečenica , čiji je autor naš prijatelj Nikle, dala mi je ideju za novu temu :idea:

Dakle,nije bitno koliko košta ali pod uslovima iz prve rečenice izaberite SAMO JEDAN sat za celi život.

P.s.-Ne žurite sa odgovorima!Pazite šta želite!Želje se,ponekad,i ostvare ;)

Ja bih se zadovoljio ovim:

21461.jpg

Ja ga vec nosim. Moja zelja je ostvarena prosle godine. Omega Speedmaster Professional. Ako bas mora jedan,jedan za cela veka;)

Verovatno, ako je samo jedan, odnosno za sve prilike: Omega Seamaster 300m Chrono Diver

Attachments

• 21330424001001-30.jpg
    21330424001001-30.jpg
    94.4 KB · Views: 169
To je je kao kad izaberete svoju saputnicu za svoj zivot..kad sam ga video od tad mislim na njega...ne da ga kupim jer mi ne jako neostizan ali makar da ga gledam :

I mozda jedan...da mi se nadje za odelce...ali to mi nije za celi zivot...
i bravo za temu..

Attachments

• jlc_mcel2_34_sm.jpg
    jlc_mcel2_34_sm.jpg
    116.1 KB · Views: 214
  • portofino_dial_lg.jpg
    portofino_dial_lg.jpg
    60.6 KB · Views: 191
Last edited:
Sat koji ima sve ono što jedan sat,pored informacije o tačnom vremenu,treba da ima-a to je pokazivač rezerve snage i veliki datum radi lakše čitljivosti.Sat kojeg navijete u nedelju ujutru,uz kafu i mirni ste do sledeće nedelje.
Jeager Le Coultre Reverso Grand Date :adore:

Attachments

• 245j7gn.jpg
    245j7gn.jpg
    163.6 KB · Views: 212
svaka cast, ljudi, kad tako, k'o iz topa odgovarate i znate sta 'ocete... da treba 5 da ih nabrojim, ne bih bio siguran, a ne 1... :)

(btw, @Larosa, ovaj "tvoj" JLC je, sto bi klinci rekli, extra, brate, vrh! :))

Nema sanse da se odlucim za 1 sat,ali kada bi morao da biram bio bi to neki Zenith ili A. Lange & Zohne sigurno a koji pojma nemam...

Ako bi morao da bude samo jedan,danas da biram bio bi VC Overseas chronograph,sutra bi vec bilo nesto drugo,verovatno Speedmaster Proffesional
pgca2.jpg

Tesko je odluciti se ali kad se mora ja sam za
Blancpain Fifty Fathoms Tourbillon
ronilacki sa tourbillon mehanizmom, sta ima lepse........
cenaaaaa nedostizna za nekoliko zivota ali zelje su cudo :man_in_love:

mn0wv4.jpg

2vv6k3o.jpg

iejk7q.jpg

slike preuzete sa interneta

Last edited:
Back