Sat za celi život

Hahahaha dragon ti si lud :)Evo ti ga ako ti je to za ceo zivot sat. Nabavi mi Omegu Seamaster 1000m i menjamo glavu za glavu;)

znam, prijatelju, ali je problem sto te uslove ispunjava bar jos sto drugih satova! :D
Ali, u stvari, problem je sto se ukus gradi vremenom, a i menja s vremenom, pa ono sto izaberem danas, sutra vise nece biti zanimljivo... a i ja sad ko da stvarno treba sutra da kupim poslednji sat u zivotu... :D
Pa, kad kinta ne bi bila problem, vrlo verovatno da bi moj izbor bio...
A Lange & Sohne Tourbograph Pour le Merite

702.025.jpg

702.025_LG_1.jpg

Simo odma naruci 2 komada,dam ti pare kad stignu :lol:

Stvarno je Lange najjaci,posle Zenith-a naravno ;)...:adore:

Ako me sima ispali onda je ovo moj sat za ceo zivot,bar danas tako mislim

ZENITH---EL-PRIMERO-TOURBILLON-18.2050.4035-01.C631.jpg

ZENITH - EL PRIMERO TOURBILLON

Last edited:
jao marko je poceo da smara sa Zenithom.....
moj predlog je najbolji...
dragone voleo bi te izujedan kornjaca neka od 15 cm u vodi...

Simo odma naruci 2 komada,dam ti pare kad stignu :lol:

moram da proverim da l' ih jos ima na lageru, mozda se razgrabilo, hehe...
ma bedak, bre, da svi prilozimo po bubreg, ne bismo skupili ni za kazaljke... :shout:

nego, nije ti los taj Zenith...!

Bas sam razmisljao da li bi se zadovoljio sa jednim satom, sigurno ne bi, ali ako bas mora da se odabere onda bi to bio ovaj. Mislim bar onako virtuelno.

Attachments

• ulysse-nardin-maxi-marine-st-petersburg-imperial-watch-2.jpg
    ulysse-nardin-maxi-marine-st-petersburg-imperial-watch-2.jpg
    123.1 KB · Views: 263
Ja sam ovo pitanje shvatio kao odabir jednog jedinog sata za sve prilike. Odabrati sat koji je i elegantan i sportski i klasičnog dizajna a da bude atraktivan. Koji bi to sat pasovao uz armani odelce na nekom sastanku, večernju šetnju plažom sa voljenom osobom, skok padobranom, odlazak na pijac :laugh:....

I moj izbor je pao na......

Heuer CARRERA 12 Re-Edition 1964 chronograph - LEMANIA 1873 movement

Heuer%20CARRERA%2012%20Re-Edition%201964%20chronograph%20-%20LEMANIA%201873%20movement%20%2001.jpg

Heuer%20CARRERA%2012%20Re-Edition%201964%20chronograph%20-%20LEMANIA%201873%20movement%20%2002.jpg

Panonski,a kad je oblacno vreme? :laugh:

Ako bi morao da bude jedan...bio bi to...

casio_mrg8000g.jpg

Bilo koji od do sada nabrojanih bi stajali u vitrini,inace ne bi licili ni na sta posle par meseci na gradilistu...:D

The Casio G-Shock is 25 years old - and collectors are certain to want a Casio 25th anniversary G-Shock MR-G watch.
Just 200 of these worldwide, with exclusive features including an 18-carat gold ring, gold-plated finish for all metal parts in the 'clock' frame and a titanium bezel.
All of that comes at a price - 3,220 Euros.

Već sam postovao u ovoj temi, ali mišljenja se menjaju .... :)
Ako bih morao da vodim računa da cena sata ostane u razumnim granicama onda bih vrlo rado nosio ovo celog života.

Attachments

• 2ik4cnp.jpg
    2ik4cnp.jpg
    54.3 KB · Views: 244
Ako bih mogao da biram onda ovo:
ananta.jpg
Šta ću kad volim japance, a imam i poverenje u njih. Nikad me ni jedan nije izdao.

Ja bi zeljeo jednu rusku stopericu 3017-19 jewels i da je nosim do moje 110 godine

mislim da sam skroman

237980d1260271666-strela-3017-numbers-101_4841.jpg

Back