Narukvice i kaiševi za ručne satove

Pozdrav svima, nov sam na forumu pa nisam bas siguran da li sam potrefio temu. Inace treba mi narukvica za Sector 340 ili segmenti za istu, ako neko slucajno zna gde mogu da se kupe.

Koliko se ja razumem u kozu, prirodna koza ima donekle prihvatljiv i cak prijatan miris za vecinu ljudi. A vestacka ima tendenciju da bude neprijatna. To vazi generalno za sve, a i za satne kaiseve valjda. Ja sam jednom jednu jaknu ostavio par dana na terasi i miris je nestao. Dakle, probaj na neki izvor ventilacije da ostavis... Da prodise...

Da li neko ima ovakvu "Omega" kopču za kaiš sata? Interesuje me dužina zatvorene kopče.

20e07c481935f440e9f7d43375fbfe29.jpg

e15130e43ef2d3ac175026e34b755f2c.jpg

@Waldi
Prodisala. :)
Provetren kaiš. Miris tek u tragovima.

Posto vas ovde ima iskusnih, potrebna mi je pomoc. Htela sam da napravim sebi koznu narukvicu za sat ali sam iz neznanja kupila kravlju kozu i tek kasnije shvatila da mozda i nije pogodna.

Ovde vidim da ste pisali da je najbolja teleca koza ali sta sada da radim sa kravljom? Za sta je ona pogodna?
Takodje, dosta je tanka.

Na internetu gledam o kvalitetu koze i ja uopste ne znam odrediti kakvog je moja kvaliteta. Sve je ovo nuklearna fizika za mene :(

Stigao Bonetto Cinturini 300D (Waffle).
Malo je reci da sam prezadovoljan, glupo je sto nemaju malo prodaju nego sam morao da se dovijam preko inostranstva, ali stvarno nikada nisam bio ovoliko zadovoljan.

783-F9-AC6-48-AC-43-BD-97-B4-E8-CF6164-B248.jpg

Aham dobri su, imam i ja isti crveni. Moze da se kupi na https://www.esprit-nato.com/en/233-deployment-clasps-rubber-watch-straps samo sto na tom sajtu kriju ko je proizvodjac. Pise da je Italian made, deluje mi da je 1-1 taj kao tvoj. Dobro je sto moze da se okrene i na glatku i na waffle stranu.

View attachment 151547

To je to, i cena je ista. Iz nekog razloga BC nema maloprodaju, vec samo idu preko drugih sajtova. Ja sam moj porucio od nekog Litvanca sa Ebaya. Ali iskreno presrecan sam.

Mala savetodavna pomoć, može li shark mesh da se krati i kako? Ili kod koga, ako znate da neko od sajdžija to radi...

Nema nikakve linkove, ima mikro podešavanje na leptir kopči ali mi nije dovoljno. I dalje je dugačka.

Uf, stvarno deluje da ne može. Mislim možda bi moglo, al da se razvali narukvica, tako da je pitanje šta bi posle ostalo.

@Buca jr ovaj tvoj mesh jedino sa seckaš alkice, nažalost

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Back