Vazi, posalji molim te. Ne bih htio da ostanem bez sata negdje u vodi [emoji16]Verovatno si sa kaišem dobio opruge prečnika 1.5mm što je prilično tanko i nebezbedno. Imaš na Aliexpressu i 1.8mm koja bi ti sigurno prošla kroz narukvicu, a imaš i od 2mm što je još bolje. Uzimao sam i jedne i druge. Ako ti treba link poslaću ti na pp da ne reklamiram ovde.
Chuck, pošalji i meni link za ove debele original Seiko "spring bar-ove". Hoću da ih napakujem na dva Borealis-a koja imam, da ne bih morao svaki put da ih premeštam sa čelične narukvice.PoslaoTo je i meni bila bojazan pa sam zato uzeo obe veličine, a na ebay-u sam našao i originalne Seikove debele divers koje su preko 2mm (za Baby Tunu konkretno sam uzimao), prave tenkovske i uspeo sam da ih uguram i u gumeni kaiš. Sa njima možeš i čamac zakačiti za sat i vući, ako treba [emoji23]
View attachment 143645
Hvala kolega!Ukucaš samo na ebay-u ovaj tekst: SEIKO FAT SPRING BARS FOR 22mm LUGS FULL SIZE SEIKO DIVER'S WATCH
I dobićeš više ponuda, ja sam uzeo tu prvu ponudu sa Filipina.
Jel zna neko gde ima da se kupe dvodelni najlonski kaisevi sa satove? Znaci materijal kao nato, samo iz dva dela.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel zna neko gde ima da se kupe dvodelni najlonski kaisevi sa satove? Znaci materijal kao nato, samo iz dva dela.
Sirina 20 mm, boja ... nemam ideju, da vidim pa cu da izaberem.
Vec sam kupovao kod ovog tipa, nije imao dvodelne ranije, ovo je novo. Pozvacu ga svakako.