Narukvice i kaiševi za ručne satove

Verovatno si sa kaišem dobio opruge prečnika 1.5mm što je prilično tanko i nebezbedno. Imaš na Aliexpressu i 1.8mm koja bi ti sigurno prošla kroz narukvicu, a imaš i od 2mm što je još bolje. Uzimao sam i jedne i druge. Ako ti treba link poslaću ti na pp da ne reklamiram ovde.

Verovatno si sa kaišem dobio opruge prečnika 1.5mm što je prilično tanko i nebezbedno. Imaš na Aliexpressu i 1.8mm koja bi ti sigurno prošla kroz narukvicu, a imaš i od 2mm što je još bolje. Uzimao sam i jedne i druge. Ako ti treba link poslaću ti na pp da ne reklamiram ovde.
Vazi, posalji molim te. Ne bih htio da ostanem bez sata negdje u vodi

Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk

Poslao :) To je i meni bila bojazan pa sam zato uzeo obe veličine, a na ebay-u sam našao i originalne Seikove debele divers koje su preko 2mm (za Baby Tunu konkretno sam uzimao), prave tenkovske i uspeo sam da ih uguram i u gumeni kaiš. Sa njima možeš i čamac zakačiti za sat i vući, ako treba :laugh:

IMG_20190301_155109.jpg

Poslao :) To je i meni bila bojazan pa sam zato uzeo obe veličine, a na ebay-u sam našao i originalne Seikove debele divers koje su preko 2mm (za Baby Tunu konkretno sam uzimao), prave tenkovske i uspeo sam da ih uguram i u gumeni kaiš. Sa njima možeš i čamac zakačiti za sat i vući, ako treba

View attachment 143645
Chuck, pošalji i meni link za ove debele original Seiko "spring bar-ove". Hoću da ih napakujem na dva Borealis-a koja imam, da ne bih morao svaki put da ih premeštam sa čelične narukvice.
Hvala unapred.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Ukucaš samo na ebay-u ovaj tekst: SEIKO FAT SPRING BARS FOR 22mm LUGS FULL SIZE SEIKO DIVER'S WATCH
I dobićeš više ponuda, ja sam uzeo tu prvu ponudu sa Filipina.

Ukucaš samo na ebay-u ovaj tekst: SEIKO FAT SPRING BARS FOR 22mm LUGS FULL SIZE SEIKO DIVER'S WATCH
I dobićeš više ponuda, ja sam uzeo tu prvu ponudu sa Filipina.
Hvala kolega!

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Pozzzz Svima,valjda sam na pravoj temi..Imam Klaus Kobec entourage,ali fali mi bar jedan link nastavak da bih ga nosio,ja bih za svaki slucaj kupio dva.Da ne zna neko za ovaj model narukvice?

a04ad3a6-b642-11e6-90e0-46a1111ed814.jpgs-l1600 (1).jpg

Jel zna neko gde ima da se kupe dvodelni najlonski kaisevi sa satove? Znaci materijal kao nato, samo iz dva dela.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Srbiji ne znam. Preko interneta imaš na cheapestnatostraps - 2 piece nato

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Jel zna neko gde ima da se kupe dvodelni najlonski kaisevi sa satove? Znaci materijal kao nato, samo iz dva dela.

Video sam neke NATO kaiševe u časovničarskoj radnji Ankerica u Zemunu pre oko mesec dana. Radnja se nalazi u Gospodskoj ulici, sa desne strane kada gledaš ka Dunavu. Ne znam cene i šta sve imaju, video sam u prolazu.

Nato kaiseva ima i na kp i po casovnicarskim radnjama, al nema dvodelnih, to je problem.

Vec sam kupovao kod ovog tipa, nije imao dvodelne ranije, ovo je novo. Pozvacu ga svakako.

Možeš da pitaš SENSE, tj. firmu koja uvozi Casio: https://sense.rs/sr/kontakt/

Druga varijanta je kupovina preko interneta, uključujući i sajt koji si linkovao. Ne znam koliko cene variraju pa kod toga nažalost ne mogu da pomognem.

Počastio sam se sa novim kaišem za sat; sam svoj majstor, a leptir je iz Bijelog svijeta.
34a0e93ecd511aaca14ea85cab79d08f.jpg
d8b7eaefb25283473bc1c61cd68d7e57.jpg
e284ca7fc435ce046c261b6f7804f343.jpg

Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk

Back