milan zmaj
New member
slusaj ti si osvezenje za ovaj sajt....mudro zboris Clarissa i svaka ti je na mestu.
Nisam dovoljno bila na forumu, ali bih rekla da ste velike estete - lepi satovi su vaša strast, a uz to ide i lepa odeća, obuća, detalji, kompletan outfit... bar vas ja tako zamišljam.
Male šale su prihvatljive, dosta za večeras, a i o Edifiću, sutra ima zvaničnu premijeru, izlazi u svet, pa ga valja pripremiti :ciao:Šala mala![]()
:lol::lol::lol:
E,zato je internet zanimljiva stvar.
I mi zamišljamo tebe :secret:
Šala mala![]()
Ne znam čime sam posle 2 dana na forumu zaslužila kompliment, ali hvala :five: . Banovalo Radu :blink:i ja ostadoh među retkim ženama ovde. Navratiću nekad, malo sam se umorila od satova (znam da vam čudno zvuči ), biranje, odlasci u radnju, na kraju kupovina Edifića, dolaziću da čitam šta ste pisali, pa ću vam se i javiti.hahahha opasan VLADAN jaoooo komandirski....opasan si....a ti dobra zeno svrati cesce procaskaj samo sa nam....banovali nam Radasennku i sad manjakamo sa zenskim rodom...)))
Počeću od ovog citata, sad već svakodnevno dolazim na forum, uglavnom čitam i učim. A danas mi je postalo jasno zašto se satovi ne biraju na brzinu ili još gore ad hoc.Eh, kad bih ja i vecina ostalih na ovom forumu samo 7 dana gledali satove pre odabira.... Doduse, nama se verovatno na 7 dana menja spisak zelja
![]()
Hvala, za sada i tako ništa od kupovine, sat koji je kupljen nema ni 2 meseca.Lep je taj sat,ali mislim da je mali.Pogledaj ovaj,koji jeste skuplji,ali je promer sata 42 mm i mislim da bi odlicno pristajao.
Seiko SNZG13K1
Mislila sam da je to kućište sata, od bar nekoliko mm a po ovom je neki obruč od 1mm :blink: ?@Don_Krstic
Postoji još jedan military, ali od 44mm bez krunice, sa 45mm.
Nema na čemu, svi treba da doprinesemo forumu, onoliko koliko možemo i znamo, npr. neki idejama, a neki realizacijom istihHvala na ideji. To bih mogao da pokušam, ali ne baš ovih dana. Pogledaću šta sve može da se izvuče na ovu temu i konsultovaću se sa moderatorima oko postavljanja teksta, kao i sa nekim iskusnijim forumašima. Nadam se da ću to uspeti relativno brzo.
Baš sam merila temperaturu, pišem sva u groznici :laugh:. Šalim se, zaista si u pravu, a i drugi su me upozoravali na to, eli eto sad sam već u "dobrovoljnom karantinu".E,pa Clarissa,definitivno si se inficirala virusom,koji ovde sve "drma",a protiv njega nema leka.Krenes sa jednim postom,pa onda drugi...pa citas,pa opet pitas i dok trepnes ..."zarazena" si.![]()