eee Super Moderator Staff member Aug 22, 2022 #21 To je najbitnije - da mu se sviđa. A i tebi ta 5ica. Uzimajte Sent from my SM-A528B using Tapatalk
M mrgudns New member Aug 24, 2022 #22 Sat je kupljeni sin je zadovoljan a to je najvaznije,nadam se da će mu trajati! Što se Seika 5 tiče,odustao sam jer mi nije lep tako uživo,pa ću verovatno tražiti Garmin sportski sat za sebe! Pozdrav i hvala svima
Sat je kupljeni sin je zadovoljan a to je najvaznije,nadam se da će mu trajati! Što se Seika 5 tiče,odustao sam jer mi nije lep tako uživo,pa ću verovatno tražiti Garmin sportski sat za sebe! Pozdrav i hvala svima
M milek New member Aug 24, 2022 #23 U zdravlju da ga sinko nosi. Što se tebe tiče, ne odustaj tako lako, sigurno postoji neki mehanički sat koji će ti se dopasti. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
U zdravlju da ga sinko nosi. Što se tebe tiče, ne odustaj tako lako, sigurno postoji neki mehanički sat koji će ti se dopasti. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
BucaJr. Member Aug 24, 2022 #25 A ja ušao da pomognem ako niste kupili Neka stoji, možda se nekome svidi.