М Милан Милановић Banned Sep 27, 2013 #21 lepa fotka serb :congrats:, ja ne bih smeo da vozim toliko brzo bez rukavica, zamisli udari te kamencic u toj brzini :lol:
lepa fotka serb :congrats:, ja ne bih smeo da vozim toliko brzo bez rukavica, zamisli udari te kamencic u toj brzini :lol:
Neša Super Moderator Staff member Sep 27, 2013 #23 Auh, nisam ni primetio brzinu. Jel ti to voziš Boeing, Airbus ili motocikl?
Dragojlovic Darko New member Sep 27, 2013 #25 Je li 1400 ili 1300, ja nisam znao da ima gtr 1300 ovaj 1400 sam gledao
Shmizla Administrator Staff member Oct 1, 2013 #28 SatFoto - Foto konkurs za mesec septembar na temu "Satovi & Dvotočkaši" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Članovi čije fotografije imaju najveći broj dobijenih LIKE-ova su Anbeast i Serb. Stoga će oba člana ovom prilikom biti nagrađena. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Takođe, sve članove pozivamo da učestvuju u novom foto konkursu na temu "Satovi i moje omiljeno piće” u toku meseca oktobra. Pozz svima!
SatFoto - Foto konkurs za mesec septembar na temu "Satovi & Dvotočkaši" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Članovi čije fotografije imaju najveći broj dobijenih LIKE-ova su Anbeast i Serb. Stoga će oba člana ovom prilikom biti nagrađena. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Takođe, sve članove pozivamo da učestvuju u novom foto konkursu na temu "Satovi i moje omiljeno piće” u toku meseca oktobra. Pozz svima!