araphel New member Oct 9, 2013 #23 Zašto nemam opciju preko Tapatalka da ubacim fotku? Dobijem info da je administrator onemogućio ovu opciju.
Zašto nemam opciju preko Tapatalka da ubacim fotku? Dobijem info da je administrator onemogućio ovu opciju.
Shmizla Administrator Staff member Oct 9, 2013 #24 I mene nešto aplikacija zeza. Sada ćemo da proverimo o čemu je reč. Pozz!
araphel New member Oct 9, 2013 #25 A taman htedoh da postavim sliku, to ovaj alkoholičarski lobi sabotira, ne dozvoljava nama strejterima da se istaknemo Ok, dosta šale, probaću kasnije da uploadujem ponovo.
A taman htedoh da postavim sliku, to ovaj alkoholičarski lobi sabotira, ne dozvoljava nama strejterima da se istaknemo Ok, dosta šale, probaću kasnije da uploadujem ponovo.
araphel New member Oct 9, 2013 #26 Evo ga, sad izgleda šljaka. Od mene jedna bezalkoholna, za nas ljubitelje Monstruma Attachments uploadfromtaptalk1381344934509.jpg 46.6 KB · Views: 126
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Oct 10, 2013 #30 Fenomenalne fotke, vidim da će ovo biti jedan od najjačih konkursa do sada! :thumbsup:
23jewels New member Oct 10, 2013 #31 Ne pise da mora flasirano Kad' plate reklamu, bice i ambalaza :laugh:
milan zmaj New member Oct 12, 2013 #32 Moje omiljeno pice,nije zdravo ali siri krila Last edited: Oct 12, 2013
milan zmaj New member Oct 27, 2013 #33 Ohohohh izgleda da ce ipak pobediti napokon Swiss made hehehhe
skydrummer New member Oct 27, 2013 #34 Misliš na onaj američki sat ... Neka i treba da pobedi, fotografija je fantastična.
Shmizla Administrator Staff member Nov 1, 2013 #37 SatFoto - Foto konkurs za mesec oktobar na temu "Satovi i moje omiljeno piće" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Član čija fotografija ima najveći broj dobijenih LIKE-ova je Dragojlović Darko. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Takođe, sve članove pozivamo da učestvuju u novom foto konkursu na temu "Satovi sa zadnje strane” u toku meseca novembra. Pozz svima!
SatFoto - Foto konkurs za mesec oktobar na temu "Satovi i moje omiljeno piće" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Član čija fotografija ima najveći broj dobijenih LIKE-ova je Dragojlović Darko. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Takođe, sve članove pozivamo da učestvuju u novom foto konkursu na temu "Satovi sa zadnje strane” u toku meseca novembra. Pozz svima!
Shmizla Administrator Staff member Nov 10, 2013 #38 Dragi forumaši, predstavljam vam nagradu prošlomesečnog foto konkursa koja uskoro putuje za Kotor u ruke Dragojlović Darka. Pozz svima!
Dragi forumaši, predstavljam vam nagradu prošlomesečnog foto konkursa koja uskoro putuje za Kotor u ruke Dragojlović Darka. Pozz svima!