SatFoto - SATOVI I NOVAC - Maj 2014

Status
Not open for further replies.

Shmizla

Administrator
Staff member
- SatFoto -

- Foto konkurs portala Svet Satova -

- SATOVI I NOVAC -

- Maj 2014 -

SatFoto-Satovi-Novac-Foto-konkurs-Svet-Satova-.jpg

Tema foto konkursa: Satovi i novac

Period održavanja:
Maj 2014. godine (od 01.05.2014. - 31.05.2014.).

Nagrade foto konkursa:
- Poster pobedničke fotografije
- Šolja sa slikom pobedničke fotografije

Vaše radove (fotografije) možete slati do kraja maja meseca 2014. godine kada će biti proglašen pobednik.

Novac i satovi – kombinacija koja bi najverovatnije svima nama savršeno odgovarala. Nove i stare novčanice ili pak metalne novčiće… Možda čak i onaj “novac” na platnoj kartici uslikajte u društvu vaših satova. Dočarajte nam zanimljivu kombinaciju satova i novca pretočenu u jednu fotografiju.

U nastavku ove teme postavljajte svoje fotografije, a uz njih možete napisati naslov ili kratak opis.

Učestvujte u novom foto konkursu!

LINK: Pravilnik foto konkursa - SatFoto

Srećno!

Alija Sirotanović simbolično u prvom planu za praznik rada :)

14xlir.jpg

tu je Rimski Valentianus ili Valentinianus, kako ko kaže iz četvrtog ili petog veka, nemačkih 5 maraka i jedna marka, britanski peni, švedskih 5 kruna, rumunski lej od plastike i naši dinari, svi su novi, imam još dosta sličnog novca...u svakom slučaju ništa posebno, skromno i proleterski :D

Last edited:
Jagos-satovi-novac-1.jpg

jedan novčić ovde je jako redak a i molnija je dobra

Last edited by a moderator:
Ovo mi je bilo pri ruci.obrati pažnju Filip drugi pored molnije retko se vidja.filip je otac Aleksandra makedonskog

Pošto se ovo verovatno ne uklapa u ono što je očekivano u temi "Satovi i novac" (izgled moje supruge kada sazna koliko sam STVARNO platio sat), moraću i sam nešto da uslikam ovih dana...

senka.jpg

Dođite ti i ona na sledeće okupljanje članova foruma. Tada kada nas upozna shvatiće da su satovi super stvar, pa će i ona postati veliki fan istih. Utiče naša pozitivna energija na ljude... ;)

Muzička numera za ovaj SatFoto nam može biti :)

[h=1]Abba - Money, Money, Money[/h]

:dancing2:

Status
Not open for further replies.
Back