F fokus Banned May 14, 2014 #21 Pozdrav svim ljubiteljima satova. Evo jedne moje fotografije na ovu temu.
Pero Z81 New member May 30, 2014 #22 Pozdrav svima! Kad je već ovako zanimljiva tema za koju imam spremnu fotografiju, da se i ja pridružim. Nighthawk i nešto para iz nekih prošlih vremena : :beer: Attachments DSC09894_2.jpg 189 KB · Views: 97
Pozdrav svima! Kad je već ovako zanimljiva tema za koju imam spremnu fotografiju, da se i ja pridružim. Nighthawk i nešto para iz nekih prošlih vremena : :beer:
М Милан Милановић Banned May 30, 2014 #23 Pero dobrodosao na forum, inace ti si treci Zagor na forumu volim i veoma postujem Šumskog duha
Shmizla Administrator Staff member Jun 1, 2014 #24 SatFoto - Foto konkurs za mesec maj 2014. godine na temu "Satovi i novac" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Član čija fotografija ima najveći broj dobijenih LIKE-ova je Dragojlović Darko. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Družite se i dalje sa nama i učestvujte u novom foto konkursu čija tema glasi: Satovi i igra svetlosti. Veliki pozdrav svima!
SatFoto - Foto konkurs za mesec maj 2014. godine na temu "Satovi i novac" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Član čija fotografija ima najveći broj dobijenih LIKE-ova je Dragojlović Darko. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Družite se i dalje sa nama i učestvujte u novom foto konkursu čija tema glasi: Satovi i igra svetlosti. Veliki pozdrav svima!
Shmizla Administrator Staff member Jun 11, 2014 #25 Nagrada koja je predata Darku izgleda ovako: P.S. Zahvaljujemo se Darku na gore prikazanoj fotografiji!
Nagrada koja je predata Darku izgleda ovako: P.S. Zahvaljujemo se Darku na gore prikazanoj fotografiji!