SATOVI I AUTOMOBILI - SatFoto - Foto konkurs

Status
Not open for further replies.
Porsche Carrera i Giro d'Italia, Festina
DSC00942.jpg

Da, ovog meseca mora biti sat i automobil. Već od sledećeg meseca će biti druga tema. :)
Ajde, nije tako zahtevna i ova tema....
Pozz!

e svidja mi se tema :D :congrats: popodne sam na brzinu slikao mobilnim , da me klinci ne vide, tj. autice! i malo se igrao...!

evo slika:
IMG_20130327_202947.jpg

e prastajte, stavio sam vise slika, a onda video da treba samo jedna! obrisao sam ostale? nesto mi cudno? molim admina da ih obrise ako to nisam ja uradio! izvinjavam se jos jednom!

Last edited by a moderator:
Jagose nije moj auto, to je mnogo skup sport, mozda nekada kada dodje kriza srednjih godina i dobijem na lutriji :)
Mr D, hvala na pohvalama. Ovo je bilo brzinski, i nisam bas imao dobar ugao svetla, ali sam morao da iskoristim priliku da uslikam ova dva vintage lepotana. Sat je IWC classic cal 88 (iz 1950-tih), a auto je malo mladji Mercedes 280se coupe (iz 1968).

Meni se svetlo baš dopalo, tj. to što je prilično nisko a opet se zbog refleksije lepo vidi i unutrašnjost.

Bavim se fotografijom (kada imam vremena) i nekada se sve jednostavno uklopi... baš kao na ovoj tvojoj fotki.
Da može nešto da se promeni, ja bih voleo da je u pozadini svuda zelenilo a ne onaj zid iza brisača.
Sve ostalo je savršeno.

Pa na kraju je to "lose" svetlo unelo malo dinamike, u svakom slucaju pokusao sam da uzvucem najvise sto sam ja znao. Nisam mogao da pomeram auto, inace bi ga sa zadovoljstvom provozao, tada ne bi ni imao vremena da fotografisem :)
Da ne odemo u OFF.

Status
Not open for further replies.
Back