Verovao ili ne,sat Mengelea odnosno Andjela smrti,kako ga ceo svet zove,radi i dan danas.Nazalost,cuveni agent koji ga je jurio ,Mizental,je pronasao samo njegovu odecu i ostale stvari u Argentini,medju kojima je i sat...U pitanju je Seiko.Ne znam koji je model u pitanju,ali je utvrdjeno da je pripadao njemu.U Izraelu je i radi i dan danas.
Jeste on najgori ljudski otpad zbog onog sto je radio blizancima,ali vrlo verovatno je i jedan od najvecih umova medicine.Kad on nije uspeo da otkrije kako materica stvara blizance,verovatno nece niko jos dugo vremena.
Zapravo,mislimo da nije otkrio,mada postoji jedno selo u Brazilu gde svaka druga zena radja plavooke blizance i svaka druga zivotinja radja blizance,a utvrdjeno je da je Andjeo smrti bio tamo nekih 5 godina...
A posto obozavam najveceg naucnika svih vremena,samo da dodam da je Tesla kao dete pored pecanja,obozavao da rastura pa da sklapa casovnike.Ali na kraju bi mu se uvek pojavio neki suvisan deo i sat vise ne bi proradio.

Uzimao je satove od dede,inace.
Koji je sat nosio kasnije,odnosno dok je ziveo u Njujorku,zaista ne znam.Vrlo verovatno neki Patek.
A sto se tice Maradone i Kana,i sam si rekao da zivimo u drustvu koje ima veoma poremecen sistem vrednosti,pa ne bih da tu trosim reci.Ali ipak je Maradona mnoooogo vise od obicnog uspesnog fudbalera.Vrlo verovatno posle Pelea,najbolji svih vremena,mada smatram da ce ih Mesi i C.Ronaldo prestici.

Oliver Kan je uzor mnogim klincima koji pocinju da se bave golmanskom karijerom.Pogotovo u Nemackoj...Na terenu je veliki profesionalac i kao klinac je trenirao po 6h dnevno bacajuci se po blatu...Slazem se sa tvojim postom,ali ne zanemari cinjenicu da su to ipak legendarni fudbaleri.Legendarni.