Shmizla Administrator Staff member Dec 7, 2014 #121 Super je haljinče, nema šta! I ja bih volela da imam neku ovako lepo dekorisanu satovima i kristalima. Odlicna bi bila za proslavu rodjendana sajta.
Super je haljinče, nema šta! I ja bih volela da imam neku ovako lepo dekorisanu satovima i kristalima. Odlicna bi bila za proslavu rodjendana sajta.
Shmizla Administrator Staff member Apr 7, 2015 #125 Bas su lepa! Sve ove sitne stvarcice vezane za satove me odusevljavaju!
Shmizla Administrator Staff member Apr 9, 2015 #126 Rucna radinost na delu : heklani satovi. Zanimljiva ideja, moja mama bi ovo mogla da ishekla. Mada može da se iskoristi neko postojece milje...
Rucna radinost na delu : heklani satovi. Zanimljiva ideja, moja mama bi ovo mogla da ishekla. Mada može da se iskoristi neko postojece milje...
Shmizla Administrator Staff member Apr 14, 2015 #127 Narukvica - Sat : poludrago kamenje na kaisevima za sat. Zanimljivo!
Shmizla Administrator Staff member Apr 17, 2015 #130 Uramljeni satovi: Ovde su satovi rastavljeni na delove i uramljeni. Neko bi pomislio super je videti sat do najsitnijeg dela... Kako se vama čini ova ideja?
Uramljeni satovi: Ovde su satovi rastavljeni na delove i uramljeni. Neko bi pomislio super je videti sat do najsitnijeg dela... Kako se vama čini ova ideja?
MMario Well-known member Apr 17, 2015 #131 Meni je sasvim ok...pogotovo ako se sat ne moze popraviti ili se financijski ne isplati popravak....a i lep i interesantan detalj na zidu. Od mene +.
Meni je sasvim ok...pogotovo ako se sat ne moze popraviti ili se financijski ne isplati popravak....a i lep i interesantan detalj na zidu. Od mene +.
Shmizla Administrator Staff member Apr 17, 2015 #132 Joj, a meni je uvek žao kada ih vidim ovako rastavljene...
Shmizla Administrator Staff member May 14, 2015 #133 Evo jedne zanimljive ideje za neobicni sat. Iskoristite bandaš od starog bajsa i pretvorite ga u sat... Pozz svima!
Evo jedne zanimljive ideje za neobicni sat. Iskoristite bandaš od starog bajsa i pretvorite ga u sat... Pozz svima!
Shmizla Administrator Staff member Jul 7, 2015 #134 More kao ideja za izradu sata. Zanimljiva je, zar ne?! Pozz svima!
VLADAN P Super Moderator Staff member Sep 15, 2015 #137 Ovo je Susan Beatrice Ona radi ovo - Izvor-Old Watch Parts Recycled Into Steampunk Sculptures By Susan Beatrice
Ovo je Susan Beatrice Ona radi ovo - Izvor-Old Watch Parts Recycled Into Steampunk Sculptures By Susan Beatrice
arch_m New member Sep 15, 2015 #138 Steampunk fazon mi je uvijek bio simpatican, ali neke od ovih stvarcica su zaista impresivne. :congrats:
Steampunk fazon mi je uvijek bio simpatican, ali neke od ovih stvarcica su zaista impresivne. :congrats: