Satovi koje nikada ne biste nosili

meni nije, ja sam ga izabrao, ona ga je kupila (odavno).
posle sam ga obukao u pugo boss liniju za uspesne monstere.

Ha,ha...luger i Seiko = Monsters INC.

MonstersIncWallpaper800.jpg

Ja ću probati da sumiram onako kako sam rekao familiji kad su me pitali koji sat da mi poklone za rođendan. Mislim da je išlo ovako: Da nije tako ružan, uopšte mi ne bi bio lep. ;)

"Rizikovaću da izazovem salvu nezadovoljstva.
Ja nikad ne bih nosio Orient satove, samo zbog njihovog grba koji me previše podseća na grbove proivođača cigareta(Milde Sorte).
Imaju toliko lepih modela, ali kad vidim taj grb izgubim svaku želju za istim"

Gigo, pogodak pravo u centar! Potpuno se slazem sa tobom! Konacno da to neko kaze, mislio sam da sam usamljen u takvom misljenju, s tim sto mene podsjeca na grb Duvanskog kombinata Titograd...

Da i meni je lep orientov grb, iskren da budem najruzniji mi je grb rolexa, inace volim rolex i jedina mana sto se mene je taj grb. Omiljeni grb mi je omegine:)

Khm... khm...

longines_logo.gif

... a jos je i najstariji.

Mada, Breitlingu (ma koliko mi se ne dopadali) priznajem da je dizajnerski mozda i najbolje osmisljen.

Last edited:
Volim Orijent, posedujem ga, ali da je grb ruzan - ruzan je. Zapravo i nije ruzan (posmatran sam za sebe) koliko je, nekako baroknog pomalo kicastog izgleda i cesto se ne slaze sa modernim dizajnom sata.

Onaj Romen Zerom mi je bzvz. Iako sam pisao o satovima sa temom smrti i sa lobanjama (od kojih mi se neki i dopadaju), ovaj mi nekako deluje "fejk", kao da su pljesnuli lobanju, ne zbog neke simbolike, nego sto je nekome bilo ''kul''.

Eto, a meni je naprimer baš fora da na satu modernog dizajna vidim taj grb. Jednostavno mi se zbog nečega sviđa.

AK HOMME
AKZENT
ALADO
ALPHA
BHPC
BLAKE&WHEELER
BUFFALO
DETOMASO
DKNY
CERTUS
ESPRIT
EVIGA