Satovi koji se dopadaju ženama

krstin

New member
Da čujemo kakva ste iskustva imali i za koje satove ste dobijali komplimente od pripadnica lepšeg pola? Možda i pomognemo nekome pri kupovini sata, kome je cilj da se dodvori ženama:D

Ja mogu da kažem da vole veće primerke (satova):lol: Tako da za Citizen dobijam dosta komplimenata, dok recimo Seiko niko ni ne primećuje:nono:

as.jpg

Meni se više sviđa tema: ženski satovi koje žene vole :P možda tako pronađemo način da malo umilostivimo lepšu polovinu prilikom ekstremnih troškova :P

Manje vise, slicno iskustvo.
Sto veci ... sat(normalno), vise upada u oci.:lol:
jy0000-53e_feature.jpg
Mislim da su ovaj najvise primecivale

Ovaj kad vide,zabezeknu se.:lol:

Attachments

• P1030239.jpg
    P1030239.jpg
    157.3 KB · Views: 91
  • P1030241.jpg
    P1030241.jpg
    138.8 KB · Views: 89
  • P1030237.jpg
    P1030237.jpg
    176.9 KB · Views: 156
Zanimljiva tema.
Prvo sam pomislio na moj Seiko,pa na Edifice,pa na...
Onda sam shvatio da se svi moji satovi dopadaju ženama!
...ili to nema veze sa satovima...?
Možda je do vlasnika?
:flapper:
:D

Ajde ipak jedan da izdvojim-

n5.jpg

Pa i nije ti bila manja konkurencija, sve dok mi žena nije konfiskovala snzg13 ! :D Ubedljivo najviše komplimenata od strane žena je pokupio Seiko snzg13 , zatim Casio (EF-550PB-1A ) , pa Citizen ...
Videćemo šta će Orient uraditi na tom polju, pošto nisam stigao da ga vodim u provod...

Zaboravih da dodam... pošto je malo žena koje mi gledaju u zglob, ne bi li videle koji je sat na ruci, vrlo često mi se dešava da levom rukom uradim neki "geg" na glavi . Dok ona priča, ja je čujem kao Gustav-a (ruturu, ruturu , mmna, jsfuzrwu) sve dok ne primeti sat i baci komentar. E tada se iz sve snage trudim "da ne udavim" pričom, već samo najvažnijih par reči....:rolleyes:

Last edited:
Uh,pisao sam vec da sam mnoooooogo komplimenata od strane pripadnica lepseg pola dobijao za moj Tissot.
Tipa- ''Wow,sto ti mocan sat,itd...''
Mada,slazem se sa VladanomP da je to do vlasnika. :D
Inace,svaki sat ce se dopasti zeni ako joj ga daje njoj drag muskarac.Nebitno da li je Omega ili obican QQ,Fossil,itd...
Nema tu filozofije.

A ako gledaju rolex, i to ne zbog estetskih razloga, treba ih zaobići u širokom luku, kao kada se na trotoaru pojavi ono što je pas pokakio. Doduše, pse ne treba obilaziti jer su plemenite životinje. Gledačice rolexa nisu plemenite, a greh bi bio reći da su životinje, u koje spadaju mnoge korisne i lepe vrste.

Da čujemo kakva ste iskustva imali i za koje satove ste dobijali komplimente od pripadnica lepšeg pola? Možda i pomognemo nekome pri kupovini sata, kome je cilj da se dodvori ženama:D

Ja mogu da kažem da vole veće primerke (satova):lol: Tako da za Citizen dobijam dosta komplimenata, dok recimo Seiko niko ni ne primećuje:nono:

Imaš doista prekrasan sat.Imao sam ga i znam kakav je užitak nositi ga i kakvi su komentari.Nadam se opet nabavit isti čim financije dopuste.

Jel' se racunaju vjerenica i tasta (u najavi)?

Te dvije :sheep:uvjek, ali bas uvjek, primjete svaki moj sat i glasno mi stavljaju do znanja sta o njemu (i o meni) misle...

Inace, osim Longinesa i (nikada prezaljenog) Zenita, najvise komentara (makar u posljednje vrijeme) je, vjerovali ili ne, izazivao:

_MG_0535.JPG

Mislim, sta bi se primalo na nerda osim nerdice...?

Last edited:
Sve je do vlasnika,bitan je stav i muzevnost.Uostalom pogledajte Bonda,koja je od silnih riba primetila sat na ruci.(Osim marketiskog trika OMEGE cini mi se u zadnjim izdanjima)

bozicko:71685 said:
Meni je jedna rekla
ISUSE kak' je velik!!!

View attachment 33562
Hehehe!:D Šta bi bilo da nosiš U-Boat!?

Sve moje satove su primjetile i žena i koleginica al' samo "na prvu",posle nisu obraćale pažnju! Inače,Omega SMP je prilično neprimjetan sat i mogu reći da mi to odgovara jer ni ja ne volim biti u centru pažnje!

Last edited:
Back