Satovi u filmovima

Svaka čast sub! :D naravno, Monako.

@Nikola0406, sat na linku koji si postavio je B-42 Pilot Professional GMT chrono ako si mislio na njega?

eee, liči pomalo, priznajem na Tissot quadrato,
sup, aj postavi ti nešto pošto si pogodio! :yes4:

watchmag kao i uvek, fenomenalni linkovi...

Street King
Marko...ti bi trebao da znas:)))

Attachments

• koji li je ovo.jpg
    koji li je ovo.jpg
    24.5 KB · Views: 178
Last edited:
Svaka čast sub! :D naravno, Monako.

@Nikola0406, sat na linku koji si postavio je B-42 Pilot Professional GMT chrono ako si mislio na njega?
.

Znaci koristen je tokom boravka I rada van stanice? Lepo,lepo,nema sta. Nadam se da nije montaza.

Cranc - Tag Carrera

Street King - Keanu nosi Rolex GMT Pepsi

Lucky Number Slevin je iwc aquatimer chronograph cousteau divers

Zna Nono dosta o satovima. ;)

Recimo, za Cranc i Lucky Number Slevin se jako lepo vidi o kojim satovima je reč i bez traženja po netu, al Street King nisam gledao i ne bih nikada skontao na osnovu slike o kojem satu je reč a pretpostavio sam da se radi o Rolexu samo zato što si spomenuo Marka. No, hteo sam igru da prepustim malo drugima pa se nisam javljao. Ni Monaco sa slike koju je Angel postavio nikada ne bih prepoznao, em što nisam gledao film, em je slika mala, em ne volem Tag. :p

[off topic]
Taman da im na sudu uzmem sve i preuzmem fabriku pa ćeš njihove satove morate od mene da kupuješ... :p
Nadam se samo da mi Tag policija neće upasti u kuću u sred noći da mi uruče poziv za sud. :lol:
[/off topic]

Leonardo DiCaprio u filmu Blood Diamond nosi šta?

:top: Breitling Aeromarine Chrono Avenger!

Nova sezona ultra lude emisije o automobilizmu "Top Gear" je počela a Jeremy Clarkson nosi šta?

Film Surogati

pan.jpg

da čujem , što se nosi? :)

Back