Satovi u filmovima

Ma ta panamera je nafurani golf:), u odnosu na Astona.
Nego negde sam davno slusao da je Jan Fleming inace i sam nosio Rolex, i to explorer te da je od starta imao ideju da njegov super heroj nosi novi super sat koji je treba da se pojavi tih 50tih, Rolex Submariner. Navodno nije uspeloo od prvog jer sat nije jos bio pusten prodaju odnosno nije pusten u proizvodnju.

Verujem da je cudo, ono sto sam ja imao prilike da probam od istih je vrhunsko samo ne znam da li treba neka posbna kategorija dozvole barem za sportskog pilota:), jer ovo sa mojom B kategorijom nema veze.

DCI Barnaby "petlja" sa dokazima ;)

opzby0.jpg

14uym45.jpg

ALL IS LOST - Robert Redford & SEIKO

Pogledajte video klip u kome se Robert Redford, zvezda filma "Sve izgubljeno" bori za svoj opstanak protiv prirodnih uslova i nepogoda nakon što mu je uništena jedrilica na moru. Glavni junak
filma na ruci nosi Seiko sat. Da li prepoznajete koji Seiko model on nosi?

Obavezno pogledajte trejler filma "All is lost"!

Pozz!

Film Le Mans iz 1971. Glavna uloga Steve McQueen, a sat je Tag :D
Tag-Heuer-watch-worn-by-Steve-McQueen-in-1971-motor-racing-movie-Le-Mans-sold-for-800000.jpg

411.jpg
op-original-poster-FILM-McQueen-Le-Mans-Heuer-japan.jpg
1019i14.jpg
monacosam.jpg
Ali ima tu i jedna zanimljivost naime nije nosio samo Tag :) Imao je jos jedan sat koji je bo u filmu i cenim da ce vam se i on dopasti takodje :)

Steve-McQueen-at-Sebring-Rolex-Submariner.jpg
steve-mcqueen-watches.jpg
:) nadam se da vam se dopalo svima
Steve-McQueen-in-his-Porsche-911-in-the-film-LE-MANS-1861988.png.jpg

Attachments

• Le-Mans-1971.jpg
    Le-Mans-1971.jpg
    177.6 KB · Views: 165
Pulp Fiction, sat koji Buch dobija od kapetana Koons-aJa bih rekao da je u pitanju Lancet iz '20ih godina prosloga veka..image.jpg

Last edited:
U poslednje vreme pratim seriju House of cards.
Tema je interesantna - zakulisne radnje i podmetanja u najvišim krugovima američke politike i državne administracije.

A interesantni su i satovi koje nosi Američka elita.

Npr, glavna zverka u seriji, Francis Underwood (glumi ga Kevin Spacey) uglavnom nosi Portuguese, ali i neke druge IWC:

hoc_frank_010_h.jpg

Ostala ekipa nosi Rolex Submariner, Monaco, Breitling... sve neke bezvezne modele :)

Realno, svaki kongresmen, guverner ili gradonačelnik u seriji ima i odlično odabran sat.
Još jedan razlog da se pogleda serija...

Back