Poštovani molim Vas za pomoć,
zanima me koji je mehanizam u ovom modelu sata i da li vredi kupiti ga novog za 34 000 din?
[h=2]Certina DS First Titanium Chronograph 541.7184.12.61[/h]
Cijena je extra. 200m wr-a,titanijum,safir, mehanizam iz Eta Flatline serije........ne vidim bolju ponudu!
Za informaciju:isti ovaj mehanizam ali sa malo drugačijom elektronikom ide u Braju Colt hrono.
Hadži je sve rekao.... blaga kopija "dive master 500 by Victoriox" . Meni jedan od omiljenih quartz kalibra, uz Citizen-ov 2100. Za te pare od Certine vredi svaku paru, kako reče brat Hadži....
Postovani,
hvala svima na pomoc. Izvinjavam se sto opet trazim, molim Vas da mi kazete da li je i u ovom modelu Certine mehanizam
eta 251.262 i da li moze da se stavi kozna narukvica umesto metalne ?
Certina ds first ,CERTINA 541.7184.42 Hvala unapred,
s postovanjem Mikica
A meni se Casio najmanje svidja . Prenatrpan, nepregledan, sa gomilom opcija koje ne sluze nicemu i koje skoro niko ne zna da koristi. Sa druge strane Fosil i Parnis su lako citljivi, cistog dizajna, pregledni.
Sigurno je kvalitet na strani Casia ali ce i drugi potrajati vise nego sto ti treba. Sve se svodi na licni ukus...
Pozdrav. Nov sam u svijetu satova . Uputite me da li postoji podjela satova po cjenovnom rangu tj da li neke marke satova spadaju u jednu a neke u drugu grupu i koje su ? Postoji li grupa luksuznih satova ? Kolika je njihova cijena? Koje su to marke? Isto to za neku srednju i nižu klasu? Hvala