Ako su zaista u pitanju ovlasceni prodavci, tesko da prodaju replike. Ako ovlasceni distributer ne prodaje original satove, ne znam ko bi drugi to radio.
Ako nisi dovoljno iskusan, tesko da ces da prepoznas sam da li je kopija ili ne, tako da sa time nemoj ni da gubis vreme. Ne postoji univerzalni nacin prepoznavanja kopije.
Inace to bi trebalo da je ovaj model. Dobra i pouzdana ETA 7750.
View attachment 98438
jedan crni sat nema vidljiv mehanizam u drugoj radnji bijeli ima staklo ista je cijena i prvi crni je kada ga držim u ruci 100 posto lakši, šta misliš jer to ok sat

zamolio bi poznavaoce da me posavetuju oko kupovine sata. Upitanju je CARUCCI AUTOMATIC LIMITED EDITION . broj 88 od 50 sto se lako moze videti po slici koju cu ispod da sherujem.
Momak trazi 300 eura za sat sa original metalnom kutijom koja vise podseca na mini kofer. Upitanju je polovan sat, dobro ocuvan, nema znakova habanja na kaisu. Sat se nalazi u AmericiView attachment 98644View attachment 98645View attachment 98646
Moje pitanje je da li sat vredi toliko i ako neko moze da prepozna sat, da mi mozda ukratko skrene paznju, odnosno obajsni o kakavom satu se radi ?
hvala![]()