Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini

Re: Seiko sks421p2

Nije los sat, mada ne vidim neki narociti smisao pitanja, ako je vec kupio sat, i da se zeznuo, sada je potpuno svejedno.

Re: Omega - Srbija - Beograd?

Mislim da ces to ovde tesko pronaci....po meni ti je najblizi Malbasic u BL. Ako kako verovatno trenutno nema ono sto trazis, ali ti moze nabaviti sigurno....

Re: Omega - Srbija - Beograd?

U Beogradu ti je Absolut zastupnik za Omegu, pa probaj kod njih.

Od onih u regionu svakako preporuka za Malbasica.

Last edited:
Naravno u Absolutu vecinu toga verovatno mozes odmah i uzivo da isprobas. Tako da ako zelis sve kompletno, novo i bez puno razmisljanja, ovo ti je najjednostavnije resenje...

Pozdrav svima,

Razmisljam da obradujem verenicu i kupim joj sat.
Izbor je pao na dva modela. Voleo bih da cujem jos koje misljenje.
U pitanju su sledeci modeli.

Citizen Citizen Eco-Drive Bella EM0120-58A Bella
Pinky by Tissot Women's Quartz Diamond White MOP Dial Watch with Stainless Steel Bracelet

Sto se tice citizena imam lepa iskustva, posedjujem jedan iz signature kolekcije, prezadovoljan sam.
Ali gore pomenuti model ima drugaciji mehanizam, eco drive e031 i za njega ne mogu da nadjem nista pametno na netu.
Da li neko od vas ima sat sa tim mehanizmom-sta god da mozete da podelite sa mnom znacilo bi.

Sto se tice tissot-a nemam iskustva. Znam samo da gore pomenuti model ima f03.111, sto je, ako se ne varam low end eta mehanizam.

Unapred zahvalan na vasim odgovorima,

Nemanja

fora je sto ne mogu nigde da nadjem sliku mehanizma pitacu vlasnika da mi slika ak bude mogao da otvori sat,bio bi jako zahvalan kad bi mi neko odg ,vlasnik mi je reko da je in house mehanizam ,ali nisam siguran:banghead::banghead::banghead::banghead:

Za 7750 je oko 150e (moze i jeftinije).7751 je slozeniji tako da verujem da je vise od 150e. Raspitaj se kod nekoliko casovnicara.

hvala najlepse na odgovorima:thumbsup:
al kad vec pitam da pitam jos nesto:confused: posto sam veliki ljubitelj vintage chronographa iz 50tih i 40tih zanima me da li znate koliko se krecu servisi za venus i landeron mehanizme,oprostite ako je pitanje van teme

Back