Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini

Dobro dosao na forum.

Taj model Wengera koji te interesuje je solidan sat. Ima dobar mehanizam, narukvicu od presavijenog lima a ne od punog celika i staklo nije safirno nego mineralno ali presvuceno safirom. Na Bomarovom sajtu pise da je safirno staklo a to je greska.
Ako treba da predlozim nesto bolje moj glas ide Citizen Nighthawk-u.
Hvala, postavi link gde mogu da ga pogledam i kupim , hvala na savetu svaki je dobrodosao...
Ja sam trenutno najblizi , al jos nisam odlucio ...
gore sam postavio citizen koji mi je zapao za oko...

Da li neko zna neki micro brand (tipa Magrette, Borealis, Gruppo gama itd) koji proizvodi ženske satove. Ili pošto pretpostavljam da ženski satovi nisu toliko komercijalizovani, koja je preporuka za ženski automatik (safir, ušrafljujuća krunica, pouzdan i dostupan mehanizam tipa nh35 ili miyota 9015) do 300-350evra (uključujući carinu i porez ako se naručuje iz inostranstva). Za moju gđu, ide 8.mart pa da probam da je sklonim od njenih kvarcnih modnih narukvica. Hvala na pomoći

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Steinhart i CW proizvode zenske satove no nazalist debelo premasuju buđet.
Ako joj odgovara diver ja bih ti preporucio Seiko skx-013 na creationwatches je oko 170€
edb628f7b6c244c7e496eb63d6a6c203.jpg

Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk

Juče sam mami kupio fin Casio. Ušao u radnju kao uvek da vidim sta ima. Totalno impulsna kupovina. Prelep MoP cifer sa trodimenzionalnom 12icom I 6icom i satnim markerima. 3600 u Merkatoru. Jokić.
db0e59932fc0881f98aab92e6cf98600.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pozdrav trebam pomoc pri kupovini sata do 500€,da ima automatski mehanizam,metalna narukvica,precnika oko 42mm i da je swiss made.

ja bih na tvom mestu pogledao certina satove kod našeg dilera u beogradu, mislim da se teškoo šta bolje od automatik certine za taj novac može uzeti

u pitanju su eta mehanizmi kooji su među najboljima na svetu, kao golf među automobilima, pouzdani, prosti, precizni, tačni i jako kvalitetno napravljeni

breitling ima iste te mehanizme, a do skoro i tudor i omega, tako da sa certinom nećeš pogrešiti

Postovani svi...
Nadam se da sam na pravoj stranici ili ako nisam molim za link takve😀
Zeleo bih da se pocastim sa dobrim DIVER satom I budzet bi trebalo da bude oko 3000e.
Hvala na savetima

tudor, breitling, omega, četvrto nešto teško, tu mislim na tudor pelagos ili black bay, omegu smp i breitling colt ili superocean

koji god od ova tri isto je, samo budi oprezan jer su im sada astronomske cene servisa i za delove je gotovo nemoguće naći ih, u obzir dolazi samo slanje u fabriku

sledeći legendarni diver satovi su u rangu od sedam do deset hiljada evra, rolex submariner, jaeger i blancpain i neki jači iwc modeli, izmedju je prazno

Last edited:
Back