Baron
New member
Baron,
Šta je to skuplje od iphona?
Iphon 5s je skoro duplo skuplji od 5c.
Baron,
Šta je to skuplje od iphona?
citat iz danasnje stampe...
"...Znatiželjni kupci u redovim, napravili su gužvu u Telenorovoj prodavnici u Knez Mihailovoj, satima pre nego što je i zvanično uručen, prodat, prvi IPhone 6, jednom srpskom kupcu. Sve je bilo nalik atmosferi u gradovima širom sveta u kojima se iPhone pojavi..."
Mislim da ono sto bih napisao na ovu "vest" zaista nije prikladno ovakvom mestu, a ni ovaj forum se ne bavi mobilnim telefonima. Da ima smajl koji se krsti, dobro bi mi dosao...(levom rukom, jos bolje)
"..ovaj mladić, koji je stajao gotovo šest sati na ulici, kaže da mu uopšte nije žao, i da se čekanje isplatilo..."
Po cemu to? Ios je user interface for dummies. Android moze miljon vise stvari ako si napredni korisnik dok ios ne nudi gotovo nikakvu customizaciju niti kontrolu nad aplikacijama.
Jel to pricas o Ipone 5 sto se ljusti ili o Iphone 6 koji se krivi u dzepu?
Ja sebe ne smatram glupim i ova tvoja izjava je tipicna za jednog iphone hatera. Prije svega mi je smjesno toliko blatiti jednu ili drugu platformu. One su sve dobre a te sitnice koje ih razlikuju po tome se orijentiraju korisnici. Reci da je ios za glupe ljude mi je malo neukusno i cak nezrelo. Da je toliko los nebi sigurno bio ovako popularan. Ne razumijem sta ti to radis na androidu da ja ne mogu na iphonu?
Na kraju svega, jailbreak je legalan i ako netko treba to sto "nema" originalan ios, moze tada.
Nikad nebi rekao da je android, samo bi uzeo ono sto mi vise lezi.