Savet za veliki sat

Pit Maravich

New member
Pozdrav svima, ovaj forum vam je super mesto, skoro sam ga otkrio i poceo da iscitavam stare teme, ima mnogo toga korisnog da se vidi i nauci...

Otvaram temu jer imam problem da nadjem sat koji ispunjava zadate kriterijume, a to su:

- precnik oko 50mm
- da kosta oko 200 evra, moze i manje :)
- gumena (mozda i kozna) narukvica
- da ima kazaljke, moze i pored njih display ali nikako da je samo digitalan
- dostupnost na nasem trzistu

Hteo sam da kupim Citizen Nighthawk, zamalo i narucio preko neta, ali sva sreca da sam pogledao uzivo sat i zakljucio da je premali za mene.
Sledece sto sam gledao je Casio, Edifice serija mi je dosta lepa, ali opet velicina nije zadovoljavajuca a i cesce su sa metalnim narukvicama.
Blizu sam da kupim G Shock GA-100 al bih ipak mozda izabrao malo ozbiljniji sat, ne iskljucivo sportski.

Od popularnih modela izbegao bih Seiko Monster seriju, Fossil satove generalno kao i Disel, Adidas, Puma modele...

:)

Super sajt a i Invicta 2625 deluje zanimljivo
odmah se bacam na istrazivanje

@VLADAN P

nisam siguran ali bih rekao da sam taj sat video danas u uscu, delovao mi je mali pa ga nisam ni probao...videcu sledeci put i da ga isprobam

hvala na savetima!

Last edited:
Aj uozbiljite se. :laugh:
Kakva crna Invicta. Zar se to još uvek preporučuje posle svega što je o satovima ovog proizvođača napisano kako ovde tako i na daleko većim stranim forumima?

Razmisli o Zodiac Deep Reef modelu, on je negde oko 50mm u prečniku i zaista je ogroman sat. BPM je distributer za zodiac satove i imaju ga u ponudi.

zo7902.jpg

Jel se može znati koliki to obim zgloba imaš kada ti treba sat prečnika 50mm?

moj predlog ide sectoru, neki iz linije oversize ja sam moj platio 16400din. Ø 48mm :) imas u bpm da pogledas ;)
sector-oversize-chrono-r3271602025.jpg

@dragon

obim zgloba mi je oko 20 cm, ako sam dobro izracunao...imam vec adidas (:shot:) sat precnika oko 50 mm i ne deluje veliko na mojoj ruci

inace pisem vase predloge i svaki proveravam na netu, keep em coming :)

Seiko SNFK11 izgleda lepo, al ne vidim ga na sajtu uvoznika...da li se okvirno zna njegova cena?

Sector oversize modeli ne izgledaju lose, moracu uzivo da ih vidim

Back