Nisam jer trenutno pregovaram zamenu za isti taj Jacques Lemans (ja dajem Citizen) pa ako razmenim onda cu da skinem s njega pa da vidim moze li na Sector.
Kacim cim stigne narukvica
Pa meni se od prvog dana okrece malo teze, ali opet mnogo je bolje nego da se okrece prelako. Ali opet, mislim da ne bi trebalo da bude toliko tesko..
Danas sam primetio da mi je korona na jednom delu sata za delic milimetra odvojena od kucista, kao da ima malo lufta, vidi se kad pritisnem na to mesto kako "zvace". Zanima me da li je to normalno, ili je doslo do ostecenja i sada npr. voda moze da udje u sat? Inace korona funkcionise normalno.
Da li je moguce od obicne gumene/kozne narukvice napraviti narukvicu tako da prati liniju kucista sata (kod lugova)? Recimo uzeti neku deblju narukvicu, na krajevima je iseci u obliku kucista i tamo gde se narukvica kaci probusiti rupu za iglice.
Ne vidim drugi nacin kako nabaviti takvu narukvicu za sat a da nije njegova originalna...
Ipak sam odustao od te ideje, uzeo sam kozni Na prvoj slici 2. po redu, s tim sto ce mi promeniti taj zeleni konac u beli. Cena 1500 dinara, sirina je 24mm.
Ja sam stavio zamenski neki slican kao na luminoxu (postavio sam slike u nekom od prethodnih postova) ali nekako nije to to kada ne ide kais do kucista sata... Ne uklapa se lepo narukvica u njegove debele lugove. Ali mislim da ce ova debela kozna bolje da se uklopi, a novu silikonsku cu traziti pred leto.
Imam jedno pitanje. Citao sam par tema vezano za odrzavanje koznog kaisa, pa me zanima da li kreme (konkretno imam Erdal) za kozu nanosite i sa spoljne i sa unutrasnje, ili samo sa unutrasnje strane kaisa?