seiko 5 automatic sport

Nato narukvice nisu skupe mada zavisi od kojeg proizvođača ga uzimaš, ko ih prodaje (on line, prodavnica, oglasi i dr.).
Neka realna cena za Nato srednjeg kvaliteta ti je oko 10 eura, no veći problem je naći odgovarajuću meru i željenu boju.
Kao alternativu za tog Citizena možeš uzeti i neku kvalitetnu kožnu narukvicu, kao npr. ovu :

morellato-u3882-guttuso-strap-22mm-blue-u3882a59064cr22-5.jpg
Preko telefona se kacim pa nisam video sliku.sta mislis koje je boje osvetljenje na ovom citizenu o kom pricamo?da li je ona zelena standardna ili onako na plavkasto da vuce?ne mogu to da vidim :-(

Larosa hvala na odgovorima i savetima.
Oduvek sam voleo satove,ali od kad sam našao ovaj sajt mnogo cesto visim ovde :-).koji sat ti je na ovoj slici naslovnoj?

Last edited by a moderator:
uuu fino svetlucka :),najverovatnije cu njega kupiti :) treba da dodje u tu radnju u ns

puno traze za metalnu narukvicu 7000,mnoogo je bas..

ljudi sad se dvoumim izmedju ovog citizena plavog eco drive i crnog citizena automatic.Sta vi kazete?da li je ovaj plavi tesko kombinovati uz odecu,mislio sam da taj sat nosim svaki dan.

nikad mi moda nije bila jaca strana :),sta vi mislite ide li na ovaj plavi jednog dana crna narukvica?Imam jedan sat sa crnim ciferom,pa se zbog toga razmisljam sta raditi?

Ako voliš više klasičan izgled uzmi automatika, a ako želiš malo "moderniji" diver onda je plavi bolji izbor.
U svakom slučaju, kao što sam ti već napisao, nećeš pogrešiti.
A za odeću se ne sekiraj, dobar sat ide uz bilo koju garderobu od sportskog do elegantnog.

Back