Seiko 5 Sports - info

Martin

New member
Vladane,
da ne znaš možda da li postoji prodavnica u Novom Sadu koja ima veći izbor Seiko satova? Sviđa mi se SEIKO SNZF17P1 koji može da se naruči na sajtu Vitanov.rs (koji nema prodavnicu u NS) za 19.800 dinara, ali bih pre kupovine hteo da ga vidim i probam, pa ako postoji takva radnja u Novom Sadu, bio bih zahvalan na informaciji.

Inače, jako mi se sviđa SEIKO koji za mene ima malo jače cene, a ovaj model mi je lep i priuštljiv.
649645_090202135525_SNZF17K1_1.jpg

Re:Seiko - info

Martin wrote:
Vladane,
da ne znaš možda da li postoji prodavnica u Novom Sadu koja ima veći izbor Seiko satova? Sviđa mi se SEIKO SNZF17P1 koji može da se naruči na sajtu Vitanov.rs (koji nema prodavnicu u NS) za 19.800 dinara, ali bih pre kupovine hteo da ga vidim i probam, pa ako postoji takva radnja u Novom Sadu, bio bih zahvalan na informaciji.
Koliko ja znam nema, jedino ako neka od prodavnica uzima satove od Vitanova. Najbolje je da pozoves Vitanova i da ih pitas da li imaju nekog dilera u Novom Sadu.

Pozdrav,
V.S.

Poštovani ljubitelji Seiko satova,
pokušao sam bezuspešno od Vitanova da dobijem informacije o mogućnosti naručivanja Seiko Black Monstera (Seiko 5 "Black Monster" Automatic Dive Strap Watch #SKX779), pa ako neko može da pomogne?
Ne naručuje mi se preko interneta ako postoje nekakve šanse da se nađe u Srbiji ili okruženju

pozdrav

Milan

Attachments

• seiko monster.jpg
    seiko monster.jpg
    24.9 KB · Views: 131
bok
seiko monster nije namjenjen evropskom tržištu tako da se teško nađe na ovim prostorima, najbliže su mu seiko sport modeli

Back