Seiko 5 Sports - info

Martin

New member
Reaction score
0
Vladane,
da ne znaš možda da li postoji prodavnica u Novom Sadu koja ima veći izbor Seiko satova? Sviđa mi se SEIKO SNZF17P1 koji može da se naruči na sajtu Vitanov.rs (koji nema prodavnicu u NS) za 19.800 dinara, ali bih pre kupovine hteo da ga vidim i probam, pa ako postoji takva radnja u Novom Sadu, bio bih zahvalan na informaciji.

Inače, jako mi se sviđa SEIKO koji za mene ima malo jače cene, a ovaj model mi je lep i priuštljiv.
649645_090202135525_SNZF17K1_1.jpg

Re:Seiko - info

Martin wrote:
Vladane,
da ne znaš možda da li postoji prodavnica u Novom Sadu koja ima veći izbor Seiko satova? Sviđa mi se SEIKO SNZF17P1 koji može da se naruči na sajtu Vitanov.rs (koji nema prodavnicu u NS) za 19.800 dinara, ali bih pre kupovine hteo da ga vidim i probam, pa ako postoji takva radnja u Novom Sadu, bio bih zahvalan na informaciji.
Koliko ja znam nema, jedino ako neka od prodavnica uzima satove od Vitanova. Najbolje je da pozoves Vitanova i da ih pitas da li imaju nekog dilera u Novom Sadu.

Pozdrav,
V.S.

Re:Seiko - info

Onda ću tako i uraditi...
Hvala, pozdrav.

Poštovani ljubitelji Seiko satova,
pokušao sam bezuspešno od Vitanova da dobijem informacije o mogućnosti naručivanja Seiko Black Monstera (Seiko 5 "Black Monster" Automatic Dive Strap Watch #SKX779), pa ako neko može da pomogne?
Ne naručuje mi se preko interneta ako postoje nekakve šanse da se nađe u Srbiji ili okruženju

pozdrav

Milan

Attachments

• seiko monster.jpg
    seiko monster.jpg
    24.9 KB · Views: 131
bok
seiko monster nije namjenjen evropskom tržištu tako da se teško nađe na ovim prostorima, najbliže su mu seiko sport modeli

hvala lepo na brzom odgovoru, možda ipak probam sa nekim preko bare :confused:

pozdrav

milan

Back