SEIKO 6139 600X " POGUE " Chrongraph Automatic

@Walter: Samo da ispravim - nije kritika nikako, vec NAJDOBRODUSNIJA POHVALA OD SRCA!!! Veliki pozdrav!

Evo posto sam nov da se i ja malo ukljucim na forum.
Kao prvo tekst o satu je fantastican, ne samo to sto je bio u svemiru nego i sve istorijske cinjenice vezane za ovaj sat.
Kao drugo posedujem SEIKO 6139-6002 model sata koji je u potpuno ispravnom stanju ali mi fali bazel i brazletna pa bih molio da mi javite ukoliko imate informaciju gde bih to mogao da nabavim, nasao sam na eBay-u gde mogu da kupim te delove, cak i cena nije velika negde oko 30$ medjutim problem je sto je prodavac iz engleske a mi jos uvek imamo problema sa PayPal-om.
Veliki pozdrav svima

Evo ja sam tek sad procitao ovaj tekst i kao sto kaze Vladas u jednom dahu sam je procitao! Svaka ti cast na trudu i na ovim informacijama. Kao sto jedan od |forumasa kaze nije trebalo NASU podmazivati...ponosan sam sto sam vlasnik jednog 6139

Da Milan nije podigao ovu temu i meni bi promakla, svaka cast Walter fenomenalan teks sa sve slikama, jednom recju odusevljen sam.

Bravo...:thumbsup:

Lepa fotografija !

6139_6002_2a.jpg

walter...svaka čast na trudu,od sada te smatram specijalistom za seika a vidim i da imas 6138,pa bi mi prijalo da vidim slike...poz..

Preciznije, trebaju mi krajevi kojima se metalna narukvica kaci na sat. Narukvicu imam ali ne mogu je upotrebiti bez tih krajeva. Voleo bih da mi neko objasni kako funkcionise trgovina preko Ebay jer verovatno tamo mogu resiti problem

Prave stvari nikada ne zastarevaju! Drago mi je što je tema osvežena novim komentarima, jer inače ne bih na nju naleteo. Sve čestitke Walteru na tekstu koji sam pročitao u dahu kao neki uzbudljivi roman! :congrats:

Walter,svaka cast na tekstu,zbog njega sam se i zainteresovao za kupovinu ovog legendarnog modela,a verujem da ce vec za vikend biti na mojoj ruci :D

Back