Seiko ili Sector..pomoc..

djuradj.trbovic

New member
Dragi prijatelji..Ne mogu da se odlucim koji izmedju ova dva..Sta vi mislite?lepsi mi je barem na slici Black Eagle 3271689025....ili...Seiko SNDC89P2...Cenovno su isti..Hvala
Black Eagle 3271689025.jpegSNDC89P2.jpg

Ahhhh..tako sam i mislio...a cifer kod Sectora mi je tako lep...Hajde još neki predlog sličan njima dvojici..po ciferu...Da imam barem neki izbor. .

Nije taj Sector uopšte loš, i metalna narukvica je prilično dobra koliko se sećam.
Velik, glomazan, mladalački sat. Ako ti se baš svidja, nema razloga da ga ne uzmeš. Verovatno po toj ceni ima nešto kvalitetnijih satova već navedenih proizvodjača, ali je ipak najbitnije koji sat se tebi sviđa.

kao sto ckvrlj rece najbitnije je sta se tebi svidja jer ti nosis a kao mozes da pogledas lotus satove(festina grupa)solidni su ima lepih modela

Eve predlog
[h=1]Jacques Lemans-Liverpool GMT 1-1634D[/h]product_14242.jpgproduct_14243.jpgproduct_14245.jpg

[h=1]Citizen Sport Eco-drive Chronograph CA0315-01E[/h]jomashop_2269_1869974949.jpgimages.jpg123.jpg

Nedavno sam uzeo Seiko i prezadovoljan sam,jos jedan glas za Seiko :D ali najbitnije od svega je koji se tebi vise svidja,svakako ces ga ti i nositi.Pozdrav

Back