Seiko, istinski brend ili ne?

Status
Not open for further replies.
Re: Novi sat u kolekciji

znam ja da je sinn bolji ali je breitlning bio prvi koji je patentirao takav sat :) ne kazem ja da to tebe zanima ili ne, ali to je tako.

Pa šta sada ako je postojao!? Trebam mu se pokloniti do crne zemlje!?
Jesi li pogledao koju tehnologiju i materijale koristi Sinn,a koju Breitling!?

Ok,bitno je da ti znas da je Sinn bolji sat.
Zasto je po tebi Sinn bolji sat?

zato sto ste vi znalci o satovima rekli da je sinn bolji i ja se sa vama slazem. u knjigama nigde ne postoji clanak koji govori o tome ko je bolji od ove dve manufakture zato ja slusam vas tzv "znalce o satovima". drugo je to sto u knjigama ima podatak taj, ko je prvi patentirao navitimer ili tzv pilot sat, a to je breitnig. sto bi reklo da sinn kopira breitling

Pa šta sada ako je postojao!? Trebam mu se pokloniti do crne zemlje!?
Jesi li pogledao koju tehnologiju i materijale koristi Sinn,a koju Breitling!?

ne treba hadzi nikome da se poklanjas niti sam ja to rekao, covece kako ne kapiras da se slazem sa vama. nemojte misliti da sam ironican majke mi. slazem se. sinn koristi naprednije materijale i tehnologiju i bolja je firma ali je breitlnig dizajnirao navitimera pre nego sinn svoj 903 klassik, sto znaci da sinn kopira breitlnig kao sto seka aleksic kopira rihanu

Onda posalji ovu sliku Breitling-u pa neka ih tuze.
Jaoj dodjosmo do Seke aleksic...
Evo ti obrazuj se malo

http://www.calibremagazine.com/node/305

ma neka breitlnig misli o tome hoce li ih tuziti ili ne...nego....sta ima bitno tu da procitam? nema vremena sve da citam. nisi mi odgovorio da li se slazes samnom da je breitlnig pre patentirao navitimer nego sin 903 klassik? ja sam se slozio sa tobom da je sinn bolji, pa je red da ja cujem sta ti mislis o mojoj teoriji

Ma slazem se sa tobom ali to nije tvoja teorija i sta su oni tacno patentirali?
Procitaj link,imas vremena.
Jel ti sada lakse?

ne nije mi lakse jer nisi shvatio moje pitanje mada sam jasno pitao. "sta su tacno patentirali?" tacno su patentirali sat koji neverovatno lici na sinn 903 klassik i to pre sinna. e to mi odgovori sa "da" ili "ne" :)

nije mi nista posebno lakse jer sam ja to znao i pre tvog priznanja ali mi je drago da sam tebe ubedio. jos ovog dragona i hadzija da ubedim da marinemaster lici na submarinera i mogu u penziju :D mada ne pada mi na pamet time da se bavim :)

Sta ima da se ubedjujemo?
Taj ruzni sat je Breitling prvi napravio to ti ja ne sporim ni u jednom trenutku.

ne kazem ja da sporis nego nisi ni potvrdio pa ne znam jesi li za "da" ili za "ne". ali sad znam da si za "da".

Štuc muc ode mast u propast! :lol:

Pošto ja više ne mogu da se javim jer sam uveliko diskreditovan u ovoj diskusiji, reših da u interesu svih nas, a pre nego što dođe do veće rasprave i još većeg off topica (mislim, molim vas... seka aleksić?), zaključam ovu temu koja je još u samom startu bila osuđena na propast. Šteta. :sad:

Ko zna, možda kada se malo ohlade glave i pročisti tema otključam ponovo ovu diskusiju ali za sada LOCK.

Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Back