T tezakdan New member Oct 31, 2012 #21 Re: Одг: Seiko pitanje A koja je cena maximum za dobro stanje Seika?
RUS Moderator Oct 31, 2012 #22 Re: Одг: Seiko pitanje Stvarno ne bih zeleo da nagadjam, ali vec sam postavio cenu novog, koja je 193$, ili oko 150e Chronograph.com Ti sad sam proceni, koliko bi dao. Mozda do 100e max, ali samo pretpostavljam, Ali sacekaj da cujes i misljenje ostalih clanova.
Re: Одг: Seiko pitanje Stvarno ne bih zeleo da nagadjam, ali vec sam postavio cenu novog, koja je 193$, ili oko 150e Chronograph.com Ti sad sam proceni, koliko bi dao. Mozda do 100e max, ali samo pretpostavljam, Ali sacekaj da cujes i misljenje ostalih clanova.
jagoda-nbg New member Oct 31, 2012 #23 Re: Одг: Seiko pitanje Rus_PA said: View attachment 42040View attachment 42041View attachment 42042View attachment 42043 Licno ako bih nasao neki od ta dva seika u odlicnom stanju po dobroj ceni, Onda Seiko. Ako ne, definitivno neki od ova dva casia, bez razmisljanja. Click to expand... Rus, prvi put vidim ove Festine iz tvog posta, prelepe su, da li si ih video negde kod nas!?
Re: Одг: Seiko pitanje Rus_PA said: View attachment 42040View attachment 42041View attachment 42042View attachment 42043 Licno ako bih nasao neki od ta dva seika u odlicnom stanju po dobroj ceni, Onda Seiko. Ako ne, definitivno neki od ova dva casia, bez razmisljanja. Click to expand... Rus, prvi put vidim ove Festine iz tvog posta, prelepe su, da li si ih video negde kod nas!?
RUS Moderator Oct 31, 2012 #24 Re: Одг: Seiko pitanje Nisam, to su festine za koje me je clan tezakdan pitao, ja sam samo izguglao da bi imali bolji prikaz.
Re: Одг: Seiko pitanje Nisam, to su festine za koje me je clan tezakdan pitao, ja sam samo izguglao da bi imali bolji prikaz.
jagoda-nbg New member Oct 31, 2012 #25 Re: Одг: Seiko pitanje nisam ispratio celu diskusiju, cim sam video fotke zaljubio sam se