Seiko SBDN003 ili Citizen PMX56-2812

Seiko ili Citizen

• Seiko SBDN003

Votes: 20 69.0%
  • Citizen PMX56-2812

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .
U prvom trenutku mi se vise dopao Citizen. Ali posle drugog a i svakog sledeceg pogleda, posebno ovih fotki na ruci - bez dvoumljenja Seiko!

seiko mi je lepsi citizen mi nekako sljasti.kazaljke na seiku mi se bas svidjaju.

Hvala za savete! I meni se mozda malo vise svidja Seiko. Stvar bi bila mnogo laksa kada Citizen ne bi imao jedno zgodnu osobinu - Duratect. Mada ne mogu nigde da nadjem zvanican podatak da li ovaj model ima takvu zastitu.

Ranije je bilo priče da se Duratect-tehnologija primenjuje samo na satovima za japansko tržište.

Da da, uglavnom za japansko trziste ali se mogu naci i na americkim sajtovima Citizenovi modeli za janasko trziste. E sada od ova dva modela ja bih predlozio jedan treci, da bar malo zakomplikujem stvari ili olaksam.. Citizen PMX56-3002[FONT=verdana, Helvetica, sans-serif]

[/FONT]

^Ne proizvodi se vise i prakticno je nemoguce da se nadje. :banghead:

E bas steta sto se ne moze naci 3002. Ja cu glasati u svakom slucaju za Citizen. Meni je Citizen mnogo interesantniji sat.

Taj model zovu "Unobtainium". Izgleda da je proizveden u vrlo malom broju primeraka. Off-topic: to je inace sat koji se nalazi u baneru Seiko & Citizen foruma na WUS-u. Drugi je naravno Sumo.

Rasprodato odavno, samo je link na sajtu ostao :(

Ovog puta Citizen, nekako mi ga oko više hvata nego Seiko, stvar ukusa, naravno.

Evo ga opis PMX56 modela (crni cifer sa arapskim brojevima). Tiha je postavio pepsi varijantu, ali se i snimka može steći utisak kakav je sat u pitanju.

Što se tiče pitanja: moj izbor je Citizen :)

Back