Seiko SBDN003 ili Citizen PMX56-2812

Seiko ili Citizen

• Seiko SBDN003

Votes: 20 69.0%
  • Citizen PMX56-2812

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .
U prvom trenutku mi se vise dopao Citizen. Ali posle drugog a i svakog sledeceg pogleda, posebno ovih fotki na ruci - bez dvoumljenja Seiko!

Hvala za savete! I meni se mozda malo vise svidja Seiko. Stvar bi bila mnogo laksa kada Citizen ne bi imao jedno zgodnu osobinu - Duratect. Mada ne mogu nigde da nadjem zvanican podatak da li ovaj model ima takvu zastitu.

Ranije je bilo priče da se Duratect-tehnologija primenjuje samo na satovima za japansko tržište.

Da da, uglavnom za japansko trziste ali se mogu naci i na americkim sajtovima Citizenovi modeli za janasko trziste. E sada od ova dva modela ja bih predlozio jedan treci, da bar malo zakomplikujem stvari ili olaksam.. Citizen PMX56-3002[FONT=verdana, Helvetica, sans-serif]

[/FONT]

E bas steta sto se ne moze naci 3002. Ja cu glasati u svakom slucaju za Citizen. Meni je Citizen mnogo interesantniji sat.

Taj model zovu "Unobtainium". Izgleda da je proizveden u vrlo malom broju primeraka. Off-topic: to je inace sat koji se nalazi u baneru Seiko & Citizen foruma na WUS-u. Drugi je naravno Sumo.

Evo ga opis PMX56 modela (crni cifer sa arapskim brojevima). Tiha je postavio pepsi varijantu, ali se i snimka može steći utisak kakav je sat u pitanju.

Što se tiče pitanja: moj izbor je Citizen :)

Back