Bas je lep, kao Explorer I. Mada nije bas jeftin, i kvarc je Ali svakako sa Seikom nema greske...
Ja vec dugo gledam jedan sat u slicnom fazonu, s tim sto je 100 eura skuplji, i treba ga doneti iz Engleske (imam varijantu)
Unutra Miyota 9015
Tamo sam ga i video . Nego mi nekako skup dodje pa me zanima jer se isplati. Ne treba mi neki ogroman sat, nesto jednostavno da pokazuje vreme a pritom kvalitetno.
Tamo sam ga i video . Nego mi nekako skup dodje pa me zanima jer se isplati. Ne treba mi neki ogroman sat, nesto jednostavno da pokazuje vreme a pritom kvalitetno.
Ja ne mogu da pridružim moje mišljenje predlozima da kupiš sat. Ok to je Seiko, ok, ako juriš kvarcni sat, ali po meni ovaj sat ima dve ozbiljne mane, a to su cena i dimenzije. Drugim rečima čim ga budeš izneo iz radnje neće vredeti ni trećinu plaćene cene. Malo realnije cene za Seika pogledaj npr. na Amazonu Amazon.co.uk: seiko
Ako ti se sat svidja i veličina ti odgovara, uzimaj.
Samo ne kod nas, jer je cena koliko vidim oko 18.000, već ga naruči sa recimo creationwatches.com, cena je 115$ ili oko 9.900 dinara.
Velika je verovatnoća da ti carinu i pdv uopšte ne naplate, a ako je i naplate ukupno će te koštati oko 12.800 din.
Misic M. nema zbrke
Zakljucio sam da mi se ne isplati ovo cudo (barem kod nas). Zbog cene sam i otvorio temu da bih video druga misljenja. Ostacu pri svom starom satu jos neko vreme .