H Haifisch23 Well-known member Feb 24, 2018 #21 Inspiracija i kopija su dve sasvim različite stvari. A ukusi su bezbroj različitih stvari. I dobro je, što je tako.
Inspiracija i kopija su dve sasvim različite stvari. A ukusi su bezbroj različitih stvari. I dobro je, što je tako.
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 24, 2018 #22 dusan51 said: Citajuci strane forume naisao sam na nepodeljeno misljenje da je crna varijanta Monster a Orange jedan od Seiko satova koji hoce da bude Monster.. Click to expand... Tuđa nepodeljana mišljenja ne uzimamo u obzir
dusan51 said: Citajuci strane forume naisao sam na nepodeljeno misljenje da je crna varijanta Monster a Orange jedan od Seiko satova koji hoce da bude Monster.. Click to expand... Tuđa nepodeljana mišljenja ne uzimamo u obzir
Petar012 New member Feb 24, 2018 #23 Šta znam, meni je oduvek narandžasti zanimljiviji. Valjda jer volim boje. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Šta znam, meni je oduvek narandžasti zanimljiviji. Valjda jer volim boje. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
dusan51 New member Feb 25, 2018 #24 Uh,uvredise se narandzasti...a iskreno i meni je zanimljiviji od crnog, al' me crni privukao sto je Monster:lol: VLADAN Ppaska ce biti prosledjena
Uh,uvredise se narandzasti...a iskreno i meni je zanimljiviji od crnog, al' me crni privukao sto je Monster:lol: VLADAN Ppaska ce biti prosledjena
kvladan Member Feb 26, 2018 #26 Poštovani, da li mi neko može nešto reći o satu Nautica sa slike? Sviđa mi se izgled sata mada ne znam ni kakav je ni koliko vredi...znam da je većina protiv ovakvih modnih satova..
Poštovani, da li mi neko može nešto reći o satu Nautica sa slike? Sviđa mi se izgled sata mada ne znam ni kakav je ni koliko vredi...znam da je većina protiv ovakvih modnih satova..