View attachment 35742
Eto i slike garancije
Možda je problem samo u slici, jer prva je sitna,a druga ima malo mutne detalje i natpis nije slikan pod apsolutno pravim uglom.
Na kutiji je pisalo datum uvoza cini mi se 2008 mozda je ovo varijacija na model sa sajta, a mozda je kutija od tog modela sa sajta a da je ovaj moj noviji nzm, a ne znam kako lepo da uslikam kad sa telefonom ne mogu lepo, uzivo kad gla gledam i kad gledam slike mnogo detalja izgleda cudno npr brojevi mi na slikama ispadnu kao plasticni a uzivo je mnogo drugacije kao i samo kuciste na slici ispada mnogo losije dok je uzivo mnogo bolje :/
Ma verujem ja tebe 100%Nego mi taj sat nikako nije nalik
kako bi trebao izgledati prema slikama na raznim stranicama..
Vidim jos nesta, ocrtao sam zutom bojom.
![]()
To sto kazes zut materijal nije nista zuto nego kada se blic uperi ili jako svetlo ti "srebrni delovi" se prelamaju u zuckasto pod odredjenim uglom. a i drugo je slika koja je radjena u programima a drugo slika iz ruke sa amaterskim aparatomOve 2 fotke za uporedjivanje nisu merodavne, posto leva je model od nekog svetlog materijala, a desna je od ove zute boje, bar po slikama. Moze da bude razlika u jednom slovu oznake sata, i da satovi na prvi pogled budu identicni , a u stvari nisu. Cist primer su moj i Djoletov sat na prvi pogled isti a u stvari razliciti. U svakom slucaju nije lose otici na proveru
P.S Studiska fotka sata, i ova u kucnoj varijanti su ko nebo i zemlja![]()