sima hrabri - moja kolekcija

Čestitke za zenith i od mene i da ga u zdravlju nosiš. Nemo' da ti padne na pamet da ga prodaješ :D

A na sledeće kafenisanje ga obavezno ponesi :tee:

fala, fala svima... sta cu kad je tak'a moda, ne mogu sproću sveta, moram i ja taj 'armonikaski da nosim.

@tolarbo - bogami, miki, za ovaj cu se boriti svim sredstvima protiv tvog umeca ubedjivanja... :D

@jole - bice uskoro jos fotki, a mislim da imam jos nesto sto ce se tebi svideti... ;)

Ma Simo koliko se secam a sad iskreno nisam mozda primetio ali ucinilo mi se da si rekao da si uzeo neku Omegu...pa sad meni to stoji u glavi da li je to istina ili ne ja je ne videh.....
Simo cuvaj se Tolarba...ti si dobrica mislim i on je samo on je.....pravi pravcati trgovac

^ dobro se secas, zmaju, bila i omegica, i to bas lepa, kao nova, geneve, pozlata, cal. 613, ali sam je menjao (i, naravno, doplatio) za roamer. nazalost, nisam stigao da je uslikam... :(

e koje si....sad bi ti rekao ali hahaha sad vise ne smes ni da zines :) pa sto mi je nisi darivao, Poznavajuci tebe ta Omega je bila verovatno... a izeo si nekog Romea..

Roamer Stingray Chrono sa poznatim kalibrom Valjoux 72,
jedan od najdrazih mi clanova k'o lekcije (sto rece Vladan :))

Roamer-1-IMG_0552-small.jpg

roamer-2-IMG_0547-small.jpg

roamer-11-IMG_0545-small.jpg

roamer-3-IMG_0551-small.jpg

roamer-4-IMG_0549-small.jpg

Last edited:
Bravo Sima, odlican odlican sat, vrhunski Roamer Stingray Chrono ovaj sat je ikona jednog vremena ocekujemo dobar tekst o njemu a ti uzdravlje da ga nosis !

Back