D Djordje Banned Sep 19, 2012 #143 Sta da kazem,Simo,osim svaka cast!:congrats: Jos samo da potvrdim reci VLADANAP.
backarelli New member Sep 19, 2012 #144 ....uufff , ja tek sad video . Doooobar ! :yes4: Nemoj sad da zabatali onu prelepu Raketu "big number" ! Ako moja vidi ovo, ooodoše mi pare na certinu
....uufff , ja tek sad video . Doooobar ! :yes4: Nemoj sad da zabatali onu prelepu Raketu "big number" ! Ako moja vidi ovo, ooodoše mi pare na certinu
Neša Super Moderator Staff member Sep 19, 2012 #145 Uz malo zakašnjenje čestitam Simi na izboru sata, a gđi Hrabri na odličnom poklonu. :thumbsup:
bajker01 New member Nov 12, 2012 #147 Simo sa uživanjem sam pogledao ponovo sve satove,fantastični su i ulepšali su mi dan!:adore:
sima hrabri Moderator Nov 12, 2012 #149 hvala, drugari...! ima jos nekoliko zanimljivih noviteta, ali cekaju servis pre fotkanja.
backarelli New member Nov 12, 2012 #150 Za tvoje fotke, koje su približne umetničkim, vredi se strpeti i čekati ! :thumbsup: ....a šta je to zanimljivo, može samo da se nagadja. Last edited: Nov 12, 2012
Za tvoje fotke, koje su približne umetničkim, vredi se strpeti i čekati ! :thumbsup: ....a šta je to zanimljivo, može samo da se nagadja.
Neša Super Moderator Staff member Nov 12, 2012 #151 Eh, Baki, kada čujem da kod Sime ima noviteta, ja već znam da ću balaviti gledajući fotke
backarelli New member Nov 12, 2012 #152 ....eeehhh da, još kako ih uslika, sve da ne sanica bude gora. :yes4:
sima hrabri Moderator Nov 12, 2012 #153 hvala, gospodo, hvala, nadam se da cu ispuniti vasa ocekivanja. :thank_you2:
sima hrabri Moderator Nov 12, 2012 #155 paaaaa.... 'ajde... u pitanju je jedan simpatican vintage satic jednog od proizvodjaca autenticnih b-uhr satova.
paaaaa.... 'ajde... u pitanju je jedan simpatican vintage satic jednog od proizvodjaca autenticnih b-uhr satova.
sima hrabri Moderator Nov 12, 2012 #159 e, da, bilo bi, i ja kazem... :yes4: jeste, stowa je u pitanju.