Sinn U1w vs. U2s

Koji model sata biste vi odabrali/kupili?

• Sinn U1 w

Votes: 13 39.4%
  • Sinn U2 s

Votes: 14 42.4%
  • Nijedan

Votes: 6 18.2%

• Total voters
    33

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Pozdrav svima.

Od kako sam video sliku ovog sata:

Sinn U1 w

3599y1i.jpg

ne mogu da prestanem da razmišljam o njemu. Izleda tako neobicno i atraktivno. Neko bi čak rekao da je pomalo gej, ali se ipak ne bih složio sa tim.

Već duže vreme mi je na listi za kupovinu sledeći sat:

Sinn U2 s

1z2gaz6.jpg

koji je po svim karakteristikama bolji od modela U1, ali je to u ovom slučaju manje važno, jer mene zanima šta mislite koji bolje estetski izgleda, koji biste vi model odabrali bez obzira na specifikaciju i koji model mislite da će na duži period biti atraktivan i usuđujem se reći moderan :)

Možete glasati i u anketi iznad posta.

Pozdrav,
V.S.

Vladane, i meni se svidja jedan sat u slicnom fazonu. Mislim da nema potrebe da brines, gejevi nose modne satove :D
speedmaster-moonwatch-alaska-project-omega-watch.jpg

meni definitivno crni, bijeli mi izgleda kao model za sezonu proljeće-ljeto 2009, što ja ne cijenim kod sata

Mislim da nema potrebe da brines, gejevi nose modne satove :D

Hahaha, slažem se ali se bojim da se neki od članova ne uvrede :D

P.S. Ta Omega je stvarno k00L sat!

meni definitivno crni, bijeli mi izgleda kao model za sezonu proljeće-ljeto 2009, što ja ne cijenim kod sata

Delimično jesi u pravu, izgleda kao da je u pitanju neki trenutni modni hir, ali opet ne mogu da se otmem utisku koliko DOBRO izgleda. :eek:

Pozdrav,
V.S.

Ah, pa ovde je trka izjednačena... Pobednika nema... Taman kada pomisliš da je vođstvo preuzeo Sinn U2 svojim upečatljivim robusnim izgledom, Sinn U1 ga sustiže i hipnotiše okolinu belinom brojčanika! Odlučuje foto-finiš i subjektivno mišljenje sudije... :)
Oba aktera trke stoje na pobedničkom postolju i ponosno se šepure svojim mačo look-om! :cool:

pozdrav

----------------
Listening to: Metalica - [? #01] Nothing Else Matter [foobar2000 v0.9.6.7]
via FoxyTunes

Ah, pa ovde je trka izjednačena... Pobednika nema... Taman kada pomisliš da je vođstvo preuzeo Sinn U2 svojim upečatljivim robusnim izgledom, Sinn U1 ga sustiže i hipnotiše okolinu belinom brojčanika! Odlučuje foto-finiš i subjektivno mišljenje sudije... :)
Oba aktera trke stoje na pobedničkom postolju i ponosno se šepure svojim mačo look-om! :cool:

Skoro poetski receno, nego ne rece za koji si ti glasao?

Pozdrav,
V.S.

Meni je U2 lepsi i uopste ne bih imao dilemu koji da uzmem od ova dva sata. Kazaljke kod U1 mi se ne svidjaju.

p.s:A i mogu dublje da ronjam :)

Glasao za U1, meni se nekako vise svidja. Medjutim ono sto mi se nikako ne svidja kod U1 je bela narukvica, nekako mi malo trulo, ali sat je vrhunski

Imaš varijantu i sa crnom narukvicom!

Sa crnom narukvicom to jednostavno nije to, sat izgleda skoro kao i bilo koji drugi sa belim brojčanikom.

Inače i ovaj Fortis B42 Stratoliner zanimljivo izgleda:

attachment.php

Pozdrav,
V.S.

Attachments

• Fortis B42 Stratoliner.jpg
    Fortis B42 Stratoliner.jpg
    86.1 KB · Views: 278
Moj favorit za metrosexualni sat, belo na narandžastom :p

Temption CGK204. Malo više o satu http://www.temption-watches.de/e/english.htm

Da, da sat odlično izgleda, i meni je zapao za oko dok sam krstario po njihovom sajtu. Imaju zaista jako kvalitetne modele jedinstvenog dizajna.

Ja sam prezadovoljan svojim satom (model CG103) kojeg sam polovnog kupio i kojeg upravo sada nosim na ruci. Kvalitet izrade je fantastičan i to je nešto što generalno važi za većinu nemačkih satova. Razlog odličnog i ujednačenog kvaliteta je taj što većina nemačkih proizvođača koristi kućišta koja proizvodi čuvena nemačka manufaktura Fricker: http://www.w-fricker.de/

Neki od proizvođača koji koriste njihove proizvode su:

BWC-Swiss GmbH, Pforzheim
Benzinger Jochen, Pforzheim
Bischoff, Bremen
Bohland, Groß-Umstadt
bo-design, Reichenbach
Brand, Heimbuchenthal
Commercial Production, Gerlingen
Daimler-Chrysler, Fulda
Eloga Liban, Beirut – Lebanon
ETA SA, Grenchen
Henne, Mannheim