Skipper - sat na kvadrat

Skipper

New member
Reaction score
0
Kao što naslov teme kaže kolekcija je skromna, za sad na 2 komada, ali planira se proširenje :D

Unapred ću da se izvinem zbog lošijih slika. Loše osvetljenje, telefonom slikano i nije obrađeno. Kasnije će biti i lepših slika.

Za početak kolekciju otvara SKX781K ili popularnije orange monster :)

seiko1.jpgseiko2.jpgseiko3.jpgseiko4.jpgseiko7.jpgseiko5.jpgseiko6.jpg

Mogu reći da ga u stopu prati radnik Casio AW-591-2A :yes4:

casio1.jpgcasio2.jpgcasio3.jpgcasio4.jpgcasio5.jpgcasio6.jpgcasio7.jpgcasio8.jpg

Za sada sam zadovoljansa ova 2 japanca, a nadam se da će im se do kraja godine pridružiti jedan elegantniji ''zemljak'' :thumbsup:

Odlican je monster, tu nema greske.

Ajde, pa da se sto pre kolekcija uveca :beer:

Samo uživaj u satovima,čitaj,istražuj i što je najbitnije druži se a satovi će doći sami po sebi.Nekad ćeš kupiti sat parama sa hrpe,nekad na rate,na čekanje, na trampu i priča će početi.Koliko je lijep sat toliko i priča koja se veže uz njega,puno sreće i pozz

Kad smo već kod monstera baš mi se sviđa i onaj tvoj snežni :thumbsup:

Lepi satovi. Svaki je dobar na svoj način. Kojem satu se nadaš do kraja godine (ako nije tajna)?
Nego, kornjača je super. Od čega je napravljena?

Naravno da nije tajna. U planu je Bambino.
Kornjaca napravljena od kokosa, uzeo je prosle godine u Montenegru :-)

Malo sam se igrao u fotošopu :thumbsup:

6g6Uki7.jpg

Attachments

• monster2.jpg
    monster2.jpg
    390 KB · Views: 137
Ma Monster je... monster! Savrsen! :thumbsup:

Ali dobar je i taj arsenal iza monstera, ali si ga bas zamaglio tim photoshopom... :D... Je li to Perunova viljamovka?

Monster je sjajan :D a sve ostalo će doći skoro samo po sebi :D

Danas su se na terenu družila 3 čuda tehnike, 2 švajcarca i jedan japanac :D

83ZLRpZ.jpg

db08m1t.jpg

Casio je imao danas jedan dobar ispit i položio ga sa čistom desetkom. Pola dana je trpeo dobru torturu u banji, dosta vremena proveo u vodi, leteo niz tobogane a doživeo je i brze a velike temperaturne razlike ( sa 90+ stepeni iz saune na par stepeni u spoljnjem bazenu ). Stojički se držao za razliku od gazde koji je završio sa par modrica i posekotina :-D
Slike nažalost nemam jer nemam vodootpotni aparat.

Hehe, iz prve u metu.
Sad radim nešto po Petrovcu pa svratio sa kolegama da se malo banjamo :-D

He,he
Pa bio i ja :thumbup:

EDIT-I tada sam nosio isti sat kao i taj tvoj (samo nije plavi)

Back