Skipper - sat na kvadrat

Skipper

New member
Kao što naslov teme kaže kolekcija je skromna, za sad na 2 komada, ali planira se proširenje :D

Unapred ću da se izvinem zbog lošijih slika. Loše osvetljenje, telefonom slikano i nije obrađeno. Kasnije će biti i lepših slika.

Za početak kolekciju otvara SKX781K ili popularnije orange monster :)

seiko1.jpgseiko2.jpgseiko3.jpgseiko4.jpgseiko7.jpgseiko5.jpgseiko6.jpg

Mogu reći da ga u stopu prati radnik Casio AW-591-2A :yes4:

casio1.jpgcasio2.jpgcasio3.jpgcasio4.jpgcasio5.jpgcasio6.jpgcasio7.jpgcasio8.jpg

Za sada sam zadovoljansa ova 2 japanca, a nadam se da će im se do kraja godine pridružiti jedan elegantniji ''zemljak'' :thumbsup:

Odlican je monster, tu nema greske.

Ajde, pa da se sto pre kolekcija uveca :beer:

Samo uživaj u satovima,čitaj,istražuj i što je najbitnije druži se a satovi će doći sami po sebi.Nekad ćeš kupiti sat parama sa hrpe,nekad na rate,na čekanje, na trampu i priča će početi.Koliko je lijep sat toliko i priča koja se veže uz njega,puno sreće i pozz

Lepi satovi. Svaki je dobar na svoj način. Kojem satu se nadaš do kraja godine (ako nije tajna)?
Nego, kornjača je super. Od čega je napravljena?

Naravno da nije tajna. U planu je Bambino.
Kornjaca napravljena od kokosa, uzeo je prosle godine u Montenegru :-)

Ma Monster je... monster! Savrsen! :thumbsup:

Ali dobar je i taj arsenal iza monstera, ali si ga bas zamaglio tim photoshopom... :D... Je li to Perunova viljamovka?

Danas su se na terenu družila 3 čuda tehnike, 2 švajcarca i jedan japanac :D

83ZLRpZ.jpg

db08m1t.jpg

Casio je imao danas jedan dobar ispit i položio ga sa čistom desetkom. Pola dana je trpeo dobru torturu u banji, dosta vremena proveo u vodi, leteo niz tobogane a doživeo je i brze a velike temperaturne razlike ( sa 90+ stepeni iz saune na par stepeni u spoljnjem bazenu ). Stojički se držao za razliku od gazde koji je završio sa par modrica i posekotina :-D
Slike nažalost nemam jer nemam vodootpotni aparat.

He,he
Pa bio i ja :thumbup:

EDIT-I tada sam nosio isti sat kao i taj tvoj (samo nije plavi)

Back