Doslo je vreme za renoviranje kolekcije!

Shvatio sam da mi je idealan broj za kolkciju 4-5 satova. Jer imam obicaj da se uhvatim jednog sata tako da ostale i ne nosim.
Satove sam podelio bratu i tati, a tri sata sam prodao i dodao pare pa kupio nove. Redom:
Bratu sam dao, Nauticu Ocean 50 Chronograph Titanium i Seiko Chronograph SNA225.
Ocu sam dao, Festina Tour de France, Timberland i Citizen Chronograph.
A prodao sam Nautica Yacht Club BFC Vintage (dodao pare i kupio Tissot), prodao Jacque Lemans (dodao pare i kupio Seiko LandShark), prodao Ingersoll (dodao pare i kupio Citizen NightHawk).
U kolekciji su mi ostali, Certina DS Podium Square, Seiko LandShark, Tissot V8, Cerruti 1881 i Citizen NightHawk. Ali znajuci sebe, sigurno necu izdrzati da ne kupim jos neki ako mi se svidi ( a vec su mi zapali za oko neki modeli).
A sad poslednji clan porodice: Citizen NightHawk BJ7010-16F.

Porucio sam ga 31 Avgusta i stigao je 17 Septembra. Porucio sam ga sa CreationWatches i odabrao sam opciju besplatne posiljke. Sat sam platio 215 dolara i to je sav trosak (na carini mi nisu ni otvorili paket, tako da nisam platio ni carinu ni porez). Danas sam preko sense web shop-a porucio silikonsku narukvicu sa modela BJ7010-09E, sutra bi trebalo da stigne.