Skydrummer-moja kolekcija

Sat je završio u najboljim mogućim rukama, tj. na najboljem mogućem zglobu. Neka je sa srećom :beer:

U zdravlju da ih nosis, Sky. Zadovoljstvo je prepustiti sat jednom takvom ljubitelju i poznavaocu kakav si ti. Fotografije su odlicne, bas kako si nas i navikao :D

Za ovaj drugi,plavi,...šta reći...
Jedan od onih koji uživo izgledaju neuporedivo bolje spram najboljih fotki.

Doslovno tako. Nikada nisam uspeo da ga slikam i da budem zadovoljan kako je "ispao"

Još nekoliko fotografija sa malo vojnih detalja:

IMG_4872 ....jpg
IMG_4887 ....jpg
IMG_4901 ....jpg
IMG_4902 ....jpg
IMG_4909 ....jpg
IMG_4911 ....jpg
IMG_4918 ....jpg
IMG_4933 ....jpg
IMG_4938 ....jpg
IMG_4942 ....jpg
IMG_4952 ....jpg

Dve fotografije sa unikatnim ručno rađenim upaljačem.
IMG_4958 ....jpg
IMG_4968 ....jpg

Pratio sam odstupanje nekoliko dana i mogu , sa ponosom, reći da odstupanje iznosi -4 sekunde dnevno. Što se mene tiče , odlično. Takođe za orginalnu narukvicu mogu reći da je primetan pomak u odnosu na stari model. Udobnija je , daleko manje čupa ( nisam je baš dugo nosio , svega par minuta -za slikanje , pa ne mogu reći u kojoj meri čupa ali koliko sam primetio daleko manje ) i karike ( linkovi ) se na zalamaju kao kod starog modela narukvice. Meni se lično više sviđa kako sat izgleda na koži, nato i gumi. Sve u svemu odličan sat.

Last edited:
Po zanimanju
JediMaster1024.jpg :).

Opasač je vojni, neuništiv, star nekoliko decenija, na fotografijama izgleda iznošen što u principu i jeste ( hteo sam taj efekat na fotografijama ) ali trajaće još decenijama. Juče sam, po prvi put, opasač namazao kremom ( tri puta ), bio je suv kao dren. Sada izgleda skoro kao nov . Dvogled je takođe vojni, komandirski ( komandir odeljenja, voda , čete ...). Dosta toga je prošao. Padao je, udaran je ali optika je netaknuta. Nekada su se stvari proizvodile da traju , pritom smo sami umeli dosta toga da proizvedemo, a danas ...

e još ako mi kažeš da si opasač mazao sa "IDOL" kremom za kožu,koja se dobijala u vojsci onda si 100% SFRJ nostalgičan,a to je za svaku pohvalu! :congrats::congrats::congrats:

Back