Jedini uzdah koji će on izmamiti jeste onaj kada posle 40 ili 50 godina shvatite da na ruci imate sat koji prkosi vremenu mereći ga u sekundu. Sat koji je sa vama prošao sito i rešeto ne ostavljajući vas na cedilu. E to nema cenu. Rečju, Seiko !
:congrats: lepo receno... kao i uvek, jako ilustrativno, i tekst i slike. I zanimljivu stvar sam primetio, al nemoj reci da sam zavidan, zaista nisam, ovo nije nista zlonamerno, ali svaki sat koji predstavis...na nacin na koji to uradis, ja pozelij jedan od njih da imam
Svaka čast Sky! Seiko izgleda sasvim pristojno i svako bi ga poželeo u svojoj kolekciji. Došao je pravom čoveku u ruke, a sa poslednjim pasusom tvog teksta se slažem u potpunosti! Još jednom, čestitam! :thumbup:
Pored ljubavi prema satovima glavini razlog zbog koga već nedeljama iznova i iznova dolazim na ovaj forum ste Vi prijatelji moji i vaši komentari i tekstovi prepuni emocija i iskrenosti, da je prvo uživanje biti sa Vama i deliti zajedničku opčinjenost ovim malim mehaničkim uređajima.
Hvala Vam na tome :thank_you2:
Da predstavim još jednog lepotana iz kolekcije. U pitanju je Seiko 5, mislim da se ovakav model ne sreće baš tako često. Lep, pregledan brojčanik. Odlično uklopljena kombinacija boja. Kućište je kombinacija brušenog i poliranog čelika. Pogoni ga odlični 7s26 mehanizam, smešten ispod mineralnog stakla. Sat bez mane, sat za svaki dan.
-uf ,bre , sky... svaka čast na odabiru. Seiko je extra. :congrats: Nego, daj još malo fotki te narukvice... izgleda mi nekako udobno i zanimljivo. Koliki je promer bez krunice ? Što reče Neša, ovi crveni detalji kao i sekundara, naprosto unosi živost i razbija monotoniju. Dobro sad... kad si ti u pitanju, u ukus uopšte ni ne sumljam,:five: već ajd` da kažem.:happy:
Moje želje znaš... da uživaš u njegovom kucanju dugo, dugo, dugo, dugoooo....:thumbsup:
Hvala ! Što se tiče prečnika on je 37 mm, bez krunice ( mereno između br 9 i 3 ). Narukvica je klasična Seiko 5, presavijen čelični lim, potpisana kopča. Lagana i udobna narukvica. Trenutno nemam neke posebne fotke narukvice, nadam se da će ove poslužiti.