Skydrummer-moja kolekcija

Dobre crne kaiše pravi novosadski Manual. Ja sam kupio jedan tek nedavno, ali je isti model kao što ima moj kum, koji ga koristi 5-6 godina, a tragova upotrebe skoro da i nema.

Mogu od vojnih opasača da se naprave kaiševi za satove ( koža se malo istanji ) , čak mislim da na Pugovom sajtu ima kaiš napravljen od vojničkog opasača.
Inače mogu se naći i potpuno novi kožni vojni opasači. Volim da ih nosim na farmerke ( i one tzv. džepare ). Verovatno ne idu na neke elegantnije odevne kombinacije ali za sve ostalo su super. Takođe nove vojne opasače možete odneti kod kožara pa ih ofarbati u crno. Odlično izgledaju. Možete ih premazati i maslinovim uljem onda dobiju vrlo interesantnu braonkastu boju ( boju meda ). Imam ih raznih. Ovaj sa pređašnjih fotki je estetski u najgorem stanju, neodržavan, intenzivno nošen, star 30-tak godina a opet trajaće još toliko.

PS- tema mi se pretvori u modni savetnik:D:blink:.

Last edited:
Pa jbg, kada je interesantno.....otvori podtemu.....ja vec duze vreme trazim stariji iznosen vojni opasac, samo da mi boja dgovara....trazio i na "najlonu". A vidjao sam kaiseve radjene od starih vojnih oprtaca.

Mario nema plavog brojčanika, nisi ga mogao videti. Vidim ja da se tebi samo plavi Sumo vrzma po glavi. :)
Joppa, mat šara je poprilično očuvana tako da nisam ništa dirao, da ne pokvarim :D. Nego da li postoji časovničar koji može napraviti takvu mat šaru ( sunburst )?

Sky:congrats::adore:. Sve i da su najgori, posle ovakvog predstavljanja bi mi postali dragi. Čestitke za vraćanje u život otpisanih, divljenje za fotografije(moj favorit su pčelice). Danas sam se baš nauživao, večeras sam samo lajkovao brzinski, sorry ako sam nešto propustio, like za sve.

Back