Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Ludak :laugh:

link
Patek Philippe The Sky Moon Tourbillon

cijena: 69.000 kn

Prodajem sat Patek Philippe The Sky Moon Tourbillon iz serije Grand Complications, najkompliciraniji sat ikad proizveden od Patek Phillipe-a, i prvi sat u povijesti s duplom podlogom. Sastoji se od 686 dijelova (neki i mikroskopski sitni).
Stražnja strana pokazuje zvijezdano vrijeme, kartu zviježđa, kretnju mjeseca i njegovu putanju. Zlatno kučište promjera 42.8mm, kožni remen, certifikat patent CH 688171.
Dobiven na poklon, najkvalitetnija replika dostojna originala koji inače košta 1,300,000,00$ na više.
Prodajem jer nije moj stil.
Cijena i više nego korektna.

Samo ozbiljni kupci.

Danas ima više zanimljivih oglasa.

Nemaslike.jpg
Na prvoj slici možete videti sat renomiranog švajcarskog proizvođača Nemaslike. U pitanju je model rađen po stealth tehnologiji za najbolje agente zapadnih obaveštajnih službi. Glavna karakteristika ovog sata je nevidljivost, a razvoj ove tehnologije trajao je stotinak godina. U timu je radilo deset hiljada naučnika iz celog sveta, a zbog tajnosti projekta, svi su ubijeni po njegovom okončanju. Jedina mana ovog tehnološki naprednog modela jeste to što vlasnik mora da kupi i običan sat ukoliko želi da sazna vreme. Ovaj model se prodaje po simboličnoj ceni od 50.000 dinara (oko 500 €).
Quraz.jpg

Iako je bilo sličnih oglasa, ponovo vam predstavljam satove renomiranog nemačkog proizvođača Der Polnische Organ. Satovi su iz viška produkcije namenjene tržištu na ex-YU prostorima. Zbog zahtevnosti ovog tržišta, proizvođač je prilagodio čak i ime brenda, te se ovi satovi mogu naći pod nazivom Quraz.

MUSKI SAT - 10 na Svetu proizvedeno - JAPANAC

Samo u dva(cetri) trenutku mozete videti obe kazaljke.
U 12h i 6h.
Mali krugic je sekundara koja se vrti u krug.
Naradzasti krug su minuti i takodje su pokretni i oni se vrte u krug.
Sat je polovan i to je sve sto imam od njega.
Proizveden je u Japanu, doleteo u Ameriku i donesen kao poklon u Srbiju.
Cena dogovor (ozbiljan popust) za one koji kazu kako se gleda na sat ili ako nadju jos jedan ovakav sat negde.

Capture.jpg

^ Stvarno ima čudnih ljudi... :wacko:

limundoaukcija.jpg

Eh, ti stručnjaci... Ma, ko zna, možda je to pravi patak, ovaj patek, al' ne znaju oni da li je u pitanju švajcarac ili možda kinesko blago koje vredi ko zna koliko centi :D

Kataloška vrednost je neverovatnih 200 dinira.:big_boss:
E,sad-Treba dati sve te pare odjednom.
I šta ako ispadne da nije kinez?
Bačene pare.
Ja ne bih išao preko 154 dinara.

Moje misljenje je da taj sat mozda vredi i vise od 102 din.
Mnogo je, kume.
Kataloška vrednost je neverovatnih 200 dinira.:big_boss:
E,sad-Treba dati sve te pare odjednom.
I šta ako ispadne da nije kinez?
Bačene pare.
Ja ne bih išao preko 154 dinara.
Mnogo je, kume.

I kojih crnih 200 dinara? Ja sam za te pare kupio raketu televizorku za delove, i još se ispostavilo da me je prodavac zeznuo. Naime, kad sam ispolirao staklo, postala je k'o nova, a čak i tačno radi. [PSUJEM] mu 'lebac, hteo sam da prikoljem raketicu za par delova, kad ono šipak, moram da je nosim. :D

154 sa postexpressom ili? :no:
Mnogo je, kume.

Nije oglas za sat ali je smesan do bola....ljudi ovo morate da vidite, covek je genijalan,ahahahahahahha:lol::lol::lol:

Oglas

SjajanOglas.jpg
P.S. Procitajte opis oglasa,mislim da je tu sve receno....hahahah:lol:

Izvinjavam se ako sam otisao u OFF...

Last edited by a moderator:
Back